Overdracht startnummers
Marikenloop 2018

Stap
1 van 6

Voorwoord
Hier kun je de overdracht van een startnummer van de Marikenloop registreren. Overdracht van startnummer is mogelijk van 15 mei tot en met 26 mei (18.00 uur). Overdracht van startnummer is gratis. Bij de overdracht kunnen geen nieuwe bestellingen gedaan worden van treinkaartje en/of T-shirt.

Eigen naam op startnummer?
Je kunt wel een sticker met je eigen naam bestellen (die sticker kun je op het startnummer over de oorspronkelijke naam plakken. Daarbij kun je ook een eigen tijd opgeven. Kosten van een naamsticker bedragen Ä 2,00. Een eigen naamsticker kun je bestellen tot en met 24 mei. Wanneer je een naamsticker bestelt, kun je die ophalen bij de stand "INSCHRIJVINGEN" op het festivalterrein (die stand is binnen in de grote tent).

Wat heb je nodig?
Voor de overdracht heb je het startnummer en de geboortedatum van de originele inschrijfster nodig. Daarna kun je de gegevens van de nieuwe loopster opgeven. Het is het handigst om de overdracht door de nieuwe deelneemster te laten registreren omdat van haar de meeste gegevens nodig zijn. Het startnummer dat de oorspronkelijke deelneemster ontvangen heeft, moet naar de nieuwe deelneemster, zodat zij daarmee kan lopen.
Overdragen van startnummers onder 300 is niet mogelijk omdat dat gratis nummers zijn van potentiŽle prijswinnaressen.

Wijziging?
Gaat het niet om overdracht van startnummer aan een andere loopster, maar om een wijziging van gegevens bij de originele deelneemster, stuur dan een email naar maarten.krol@marikenloop.nl met vermelding van je startnummer en wat je wilt wijzigen. Wijzigen van startgroep is niet mogelijk.

Gegevens Huidige Deelneemster
Startnummer *
Geboortedatum *


© 2018 www.inschrijven.nl