Aanmeldformulier bedrijvenloop
Stevensloop 2018

Stap
1 van 2

Voorwoord
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Gegegevens team
Naam bedrijf/organisatie *
 Naam team (evt. met alias)Gratis teamleidershirt maat
Naam team 1 *
Naam team 2
Naam team 3
Naam team 4
Naam team 5
Geef hierboven de maat+soort van je gratis teamleidershirt op.
Let op: je mag n shirt voor elk team dat je aanmeldt.

Gegevens contactpersoon/teamleider
Voornaam contactpersoon *
Tussenvoegsel contactpersoon
Achternaam contactpersoon *
Postadres + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoon contactpersoon werk *
Mobiel nummer *
E-mailadres *
 Voer een e-mailadres in dat regelmatig gelezen wordt
2e E-mailadres

Extra bestellingen
NS dagretours 2e klas voor alle teamleden: € 80,00 per team, aantal: teams
Functioneel Stevensloopshirt 19,95 per stuk
Mannen XSAantal: Vrouwen XSAantal:
Mannen SAantal: Vrouwen SAantal:
Mannen MAantal: Vrouwen MAantal:
Mannen LAantal: Vrouwen LAantal:
Mannen XLAantal: Vrouwen XLAantal:
Mannen XXLAantal: Vrouwen XXLAantal:
Wanneer je voor je teamleden T-shirts wilt bestellen, kun je hier het aantal en de maten opgeven. Je moet dus goed weten hoeveel shirts en welke maten je wilt ontvangen en je moet je teamleden op de hoogte stellen van het feit dat je de shirts voor hen hebt besteld. Klik hier voor meer informatie over de Stevensloopshirts
NS dagretour 2e klas: € 16,00 per stuk, aantal:
Wanneer je niet voor alle teamleden, maar slechts een aantal NS-dagretours wilt bestellen, of wanneer je juist een aantal extra NS-dagretours wilt bestellen, kun je hier het aantal opgeven. Wanneer je bijvoorbeeld 1 team aanmeldt, maar wel 8 NS-dagretours wilt ontvangen, geef je bij "NS-dagretours voor alle teamleden" 1 team op en bij "NS-dagretour" nog 3 stuks. Deze NS-dagretours worden ca. twee weken vr de loop naar je opgestuurd.

Steun de Stevenskerk
Als je met je team de Stevenskerk extra wil steunen, kan dat onder andere door middel van een donatie. Je kunt hier aanvinken welke donatie jouw bedrijf of organisatie wil doen. Dit bedrag komt bovenop de inschrijfkosten. Meer informatie over de Stevenskerk, klik hier
Donatie Stevenskerk

Gegevens verzending
Verzending * rechtstreeks naar huisadres teamlid
naar centraal adres
Hier kun je opgeven of je de deelnemerspakketten (startnummer, chips, evt. treinkaartjes e.d.) naar n centraal adres opgestuurd wilt hebben. Wij geven er de voorkeur aan om de deelnemerspakketten naar de individuele teamleden te sturen. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de deelnemerspakketten op tijd bij iedereen aankomen en dat de teamleden zelf hun pakketten kunnen controleren. Eventuele fouten kunnen dan zo snel mogelijk worden hersteld. Wanneer je hier de optie "naar centraal adres" kiest, kun je het adres opgeven, waar de pakketten naar toe moeten. Het eigen adres van de deelnemer, dat bij de aanmelding van de individuele teamleden opgegeven wordt, wordt dan hiervoor niet gebruikt. Realiseer je wel dat in de praktijk blijkt dat er vaker bezorgproblemen optreden bij verzending naar een centraal adres dan bij verzending naar het huisadres. Onze voorkeur heeft dan ook verzending naar het huisadres.

Gegevens nota
Bedrijf/organisatie *
Persoon/afdeling
Adres *
Postcode *
Plaats *
Ordernummer
 Steeds meer bedrijven betalen hun facturen niet tenzij er een order- of bestelnummer op staat. Wij vragen je dit nummer en de juiste tenaamstelling voor de factuur hier direct op te geven.

Kosten
Deelname aan de bedrijvenloop kost voor het eerste team: 295,- en voor elk volgend team: 275,-. Van het inschrijfgeld gaat 50, per team naar de Stevenskerk. (Prijzen zijn excl. 6% BTW)

Vragen/opmerkingen
Vul eventuele vragen en/of opmerkingen hieronder in


© 2018 www.inschrijven.nl