Aanmeldformulier
7 km Centralpoint Bedrijvenloop 2020
12
Voorwoord
Welkom bij aanmelding voor de Centralpoint Bedrijvenloop 2020 op zaterdag 14 november. Door het invullen van het digitale formulier hieronder kun je één of meer teams van jouw bedrijf of organisatie aanmelden. Wil je meer dan 10 teams aanmelden, stuur dan een mail. Als je vragen hebt, kun je altijd even bellen (024-3792397) of mailen (info@zevenheuvelenloop.nl). Binnen enkele werkdagen krijg je een bericht van ons met de 5 teamcodes waarmee jouw teamleden zich kunnen inschrijven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Gegegevens team
Naam bedrijf/organisatie *
 Naam team (evt. met alias)Gratis 1 shirt, maat
1 *
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
Geef hierboven de maat van je gratis teamleidershirts op.
Gegevens contactpersoon/teamleider
Voornaam contactpersoon *
Tussenvoegsel contactpersoon *
Achternaam contactpersoon *
Postadres + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoon contactpersoon werk *
Mobiel nummer
E-mailadres *
Voer een e-mailadres in dat regelmatig gelezen wordt
2e E-mailadres *
Meetingpoint ROC
Let op: in het ROC is plek voor maximaal 800 mensen (zaterdag 160 teams en zondag 80 teams). Als dit aantal bereikt is, kun je geen ROC arrangement meer boeken ook niet als je al teams geboekt hebt. Je kunt dan nog wel kiezen voor deelname zonder omkleedaccommodatie.
Meetingpoint ROC: € 25,- (excl 21% BTW) per team, aantal: teams
Extra bestellingen
Functioneel shirt € 29,95 per stuk
Mannen maat XSAantal: Vrouwen maat XSAantal:
Mannen maat SAantal: Vrouwen maat SAantal:
Mannen maat MAantal: Vrouwen maat MAantal:
Mannen maat LAantal: Vrouwen maat LAantal:
Mannen maat XLAantal: Vrouwen maat XLAantal:
Mannen maat XXLAantal: Vrouwen maat XXLAantal:
Wanneer je voor je teamleden, T-shirts wilt bestellen, kun je hier het aantal en de maten opgeven. Je moet dus goed weten hoeveel shirts en welke maten je wilt ontvangen en je moet je teamleden op de hoogte stellen van het feit dat je de shirts voor hun hebt besteld. Klik hier voor meer informatie over de Zevenheuvelenloopshirts.
Vanwege de speciale omstandigheden waarin we dit jaar ons evenement organiseren, is het niet mogelijk om tijdens het evenement de shirts uit te delen. De shirts worden daarom pas na sluiting inschrijving, 31 oktober, besteld en rond half december nagestuurd. Hiervoor wordt per team € 6,95 aan portokosten berekend.
NS dagretours 2e klas (E-ticket) voor alle teamleden: € 110,00 per team, aantal: teams
NS dagretour 2e klas (E-ticket): € 22,00 per stuk, aantal:
Wanneer je niet voor alle teamleden, maar slechts een aantal NS-dagretours wilt bestellen, of wanneer je juist een aantal extra NS-dagretours wilt bestellen, kun je hier het aantal opgeven. Wanneer je bijvoorbeeld 1 team aanmeldt, maar wel 13 NS-dagretours wilt ontvangen, geef je bij "NS-dagretours voor alle teamleden" 1 team op en bij "NS-dagretour" nog 3 stuks. Van de extra treinkaartjes ontvang jij als teamleider de activatiecodes.
Catering (Alleen mogelijk in combinatie met een Meetingpoint in het ROC))
Gezien corona kan het ROC geen losse catering aanbieden maar wel lunchpakketten. Het lunchpakket kost € 11,75 per persoon. Wil je dit voor je teamleden bestellen geef dan aan hoeveel pakketten je wilt hebben.

Inhoud lunchpakket:
 • Zacht broodje kaas
 • Zacht broodje kipfilet
 • Krentenbol
 • Banaan
 • Mars
 • Flesje water
 • Flesje sportdrank
 • Lunchpakket : € 11,75 p.st, aantal:
  Donatie Jeugdfonds Sport & Cultuur
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Jij ook?
  Voetballen, atletiek, muziek maken en zingen zijn leuk om te doen. En ook belangrijk, want kinderen leren samenwerken, omgaan met winnen en verliezen en maken nieuwe vrienden. Het is goed voor het zelfvertrouwen en de concentratie. Een kind dat lekker in zijn vel zit, presteert beter! Als er thuis te weinig geld is, helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds betaalt de contributie/lesgeld en eventueel de spullen zoals sport- kleding, dansschoenen of de huur van een instrument. Door te doneren kun je ervoor zorgen dat alle kinderen mee kunnen doen! Klik hier voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
  Donatie Jeugdfonds Sport & Cultuur
  Gegevens verzending
  Verzending *
  rechtstreeks naar huisadres teamlid
  naar centraal adres
  Hier kun je opgeven of je de deelnemerspakketten naar één centraal adres opgestuurd wilt hebben. Wij geven er de voorkeur aan om de deelnemerspakketten naar de individuele teamleden te sturen. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de deelnemerspakketten op tijd bij iedereen aankomen en dat de teamleden zelf hun pakketten kunnen controleren. Eventuele fouten kunnen dan zo snel mogelijk worden hersteld. Wanneer je hier de optie "naar centraal adres" kiest, kun je het adres opgeven, waar de pakketten naar toe moeten. Het eigen adres van de deelnemer, dat bij de aanmelding van de individuele teamleden opgegeven wordt, wordt dan hiervoor niet gebruikt. Realiseer je wel dat in de praktijk blijkt dat er vaker bezorgproblemen optreden bij verzending naar een centraal adres dan bij verzending naar het huisadres.
  Gegevens factuur
  Vraag de juiste adressering op bij je financiële afdeling.
  Bedrijf/organisatie *
  Persoon/afdeling
  Adres *
  Postcode *
  Plaats *
  Order- of bestelnummer
  Steeds meer bedrijven vragen bij het toesturen van een rekening om een order- of bestelnummer en contactpersoon. Wij vragen je deze gegevens hier direct op te geven of mail ons deze binnen twee weken.
  Kosten
  Deelnamekosten voor het eerste team zijn € 225,-. Voor elk volgend team zijn de kosten € 175,-. Prijzen voor deelname zijn exclusief 9% BTW.
  Vragen/opmerkingen
  Vul eventuele vragen en/of opmerkingen hieronder in

  © 2020 www.inschrijven.nl