Aanmeldformulier Bedrijvenloop
Alfa Laval Stevensloop 2022
12
Voorwoord
Welkom bij aanmelding voor de Bedrijvenloop van de Alfa Laval Stevensloop 2022 op zondag 20 maart.
Meld je team(s) aan door dit formulier in te vullen. Wil je meer dan 5 teams aanmelden, stuur dan een mail. Als je vragen hebt, kun je mailen (info@stevensloop.nl). Binnen enkele werkdagen krijg je een bericht van ons met de 5 teamcodes waarmee jouw teamleden zich kunnen inschrijven.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Wat gebeurt er bij annulering door de organisatie?
Het kan zijn dat we door aangepaste maatregelen van de overheid genoodzaakt zijn de loop te annuleren. In dat geval gaan wij bekijken welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.

Corona maatregelen.
Uiteraard weten we nu nog niet of er van overheidswege nog maatregelen met betrekking tot corona verplicht gesteld zullen worden. Dat is afhankelijk van de situatie later dit jaar en de eisen die de overheid aan de organisatie en deelnemers stelt. Mocht dat het geval zijn, dan moeten wij daar uiteraard aan voldoen.
Gegegevens team
Naam bedrijf/organisatie *
 Naam team (evt. met alias)Gratis 1 shirt, maat
1 *
2
3
4
5
Geef hierboven de maat van je gratis teamleidershirts op.
Gegevens contactpersoon/teamleider
Voornaam contactpersoon *
Tussenvoegsel contactpersoon *
Achternaam contactpersoon *
Postadres + huisnummer *
Postcode *
Plaats *
Telefoon contactpersoon werk *
Mobiel nummer
E-mailadres *
Voer een e-mailadres in dat regelmatig gelezen wordt
2e E-mailadres *
Extra bestellingen
Functioneel Stevensloopshirt € 27,50 per stuk
Mannen maat XSAantal: Vrouwen maat XSAantal:
Mannen maat SAantal: Vrouwen maat SAantal:
Mannen maat MAantal: Vrouwen maat MAantal:
Mannen maat LAantal: Vrouwen maat LAantal:
Mannen maat XLAantal: Vrouwen maat XLAantal:
Mannen maat XXLAantal: Vrouwen maat XXLAantal:
Wanneer je voor je teamleden, T-shirts wilt bestellen, kun je hier het aantal en de maten opgeven. Je moet dus goed weten hoeveel shirts en welke maten je wilt ontvangen en je moet je teamleden op de hoogte stellen van het feit dat je de shirts voor hen hebt besteld. Klik hier voor meer informatie over de Stevensloopshirts.
Als je de shirts vr 7 januari bestelt, krijg je bonnen waarmee de shirts op de wedstrijddag kunt ophalen. Bestel je later, dan worden de shirts nagestuurd.
Steun de Stevenskerk
Als je met je team de Stevenskerk extra wil steunen, kan dat onder andere door middel van een donatie. Je kunt hier aanvinken welke donatie jouw bedrijf of organisatie wil doen. Dit bedrag komt bovenop de inschrijfkosten. Meer informatie over de Stevenskerk, klik hier
Donatie Stevenskerk
Gegevens verzending
Verzending *

Hier kun je opgeven of je de deelnemerspakketten (startnummer, evt. treinkaartjes e.d.) naar n centraal adres opgestuurd wilt hebben. Wij geven er de voorkeur aan om de deelnemerspakketten naar de individuele teamleden te sturen. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de deelnemerspakketten op tijd bij iedereen aankomen en dat de teamleden zelf hun pakketten kunnen controleren. Eventuele fouten kunnen dan zo snel mogelijk worden hersteld. Wanneer je hier de optie "naar centraal adres" kiest, kun je het adres opgeven, waar de pakketten naar toe moeten. Het eigen adres van de deelnemer, dat bij de aanmelding van de individuele teamleden opgegeven wordt, wordt dan hiervoor niet gebruikt. Realiseer je wel dat in de praktijk blijkt dat er vaker bezorgproblemen optreden bij verzending naar een centraal adres dan bij verzending naar het huisadres.
Gegevens factuur
Vraag de juiste adressering op bij je financile afdeling.
Bedrijf/organisatie *
Persoon/afdeling
Adres *
Postcode *
Plaats *
Order- of bestelnummer
Steeds meer bedrijven vragen bij het toesturen van een rekening om een order- of bestelnummer en contactpersoon. Wij vragen je deze gegevens hier direct op te geven of mail ons deze binnen twee weken.
Kosten
Deelname aan de bedrijvenloop kost voor het eerste team: € 295,- en voor elk volgend team: € 275,-. Dit is inclusief donatie Stevenskerk van € 50,00 en een lunch voor het hele team ( 5 teamleden), bestaande uit, soep, 2 broodjes en 2 koffie/thee).
Vragen/opmerkingen
Vul eventuele vragen en/of opmerkingen hieronder in

© 2021 www.inschrijven.nl