Inschrijfformulier Businessrun
Zuidas Run 2022
Bedrijfsgegevens
Naam bedrijf *
Vestigingsplaats *
Provincie *
Contactpersoon deelnemers
Aanhef *
Voorletter en naam *
Afdeling
Adres *
Postcode *
Plaats *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Facturatie gegevens
Aanhef *
Voorletter en naam *
Afdeling
Adres *
Postcode *
Plaats *
E-mailadres *
PO-nummer/referentie factuur
Aantal teams
Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers.
5 kilometer team(s)
10 kilometer team(s)
Kosten per team
Op vrijdag 1 juli 2022 vindt de 12e editie van de Zuidas Run plaats, een uniek hardloop- en netwerkevenement over en door het iconische business district van Amsterdam.
Startnummers
Goede doel
Dagelijks is de wereld getuige van de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne en miljoenen Oekraïners hebben hals over kop hun huizen verlaten op zoek naar een veilige plek om te wonen. Als gastvrij gebied vangt De Zuidas 280 Oekraïense vluchtelingen op in het Holiday Inn aan de Boelelaan. De organisatie van de Zuidas Run en haar partners willen graag een steentje bijdragen om deze groep niet alleen onderdak te bieden, maar ook te voorzien van eerste levensbehoeften en te zorgen voor een nuttige dagbesteding. Denk hierbij aan het aanbieden van sportmaterialen en het zorgen voor sportieve activiteiten. Om dit te realiseren wordt samengewerkt met de crisisorganisatie van de Gemeente Amsterdam.

Vanaf nu is het mogelijk om te doneren en dit project gezamenlijk te ondersteunen! Middels een cheque overhandigen we vervolgens de totale donatie-opbrengst tijdens de Zuidas Run.
Bijdrage goede doel,00
Aanmelden Terug
© 2022 Inschrijven.nl