Inschrijfformulier
Pré Curacao Marathon on Scheveningen Beach 15 juni 2017

Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Curaçao komt naar je toe deze zomer!

Op donderdag 15 juni heten wij u van harte welkom bij de eerste editie van de "Pré Curaçao Marathon 5 km and 10 km on Scheveningen Beach!". De start is om 17.00 uur.

Online inschrijven kan totdat de limiet is bereikt van 500 deelnemers. Uw inschrijving is definitief na betaling en is inclusief een persoonlijke (bib) startnummer (met uw naam), (online) Mylaps tijdregistratie en een "Ijskoude Amstel Bright" na de finish. Het DRI FIT Finisher Running shirt en BBQ zijn optioneel. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Dolfijn FM uit Curacao is in Scheveningen om de Race "live" uit te zenden.

Uw startnummer = lotnummer!
Na de prijsuitreiking vindt een loterij plaats en met uw unieke startnummer maakt u kans op een reis voor 2 personen naar de KLM Curacao Marathon in november! U verblijft dan 6 nachten in het Santa Barbara Beach & Golf Resort (inclusief ontbijt, start/ bib nummer, DRI FIT Running shirt en de Pasta Party).

Veel succes met de voorbereidingen en dank voor uw deelname!
Organisatie Pré Curacao Marathon 5 en 10 km
Foundation Run in the Sun

Onderdeel
Onderdeel *

Algemene voorwaarden
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de Pré Curacao Marathon 5 en 10 km, ga akkoord met de voorwaarden en verklaar het formulier naar waarheid in te vullen.


© 2017 www.inschrijven.nl