Inschrijfformulier
KLM Curacao Scheveningen Beach Run 24 juni 2018
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Curaçao komt naar je toe deze zomer!

Op zondag 24 juni heten wij u van harte welkom bij de 2e editie van de "KLM Curaçao Scheveningen Beach Run ". De start is om 10.00 uur.

Online inschrijven kan totdat de limiet is bereikt van 750 deelnemers. Uw inschrijving is definitief na betaling en is inclusief een persoonlijke (bib) startnummer, (online) Mylaps tijdregistratie en een "Ijskoude Amstel Bright" na de finish. Het DRI FIT Finisher Running shirt en Brunch/ BBQ zijn optioneel. DolfijnGo zorgt weer een Curaçaose after party (DJ). Dit maal bij Beach Club Oscars (inclusief verwarmd zwembad) Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Dolfijn FM uit Curaçao is in Scheveningen om de Race "live" uit te zenden.

Uw startnummer = lotnummer!
Na de prijsuitreiking vindt een loterij plaats en met uw unieke startnummer maakt u kans op een reis voor 2 personen naar de KLM Curaçao Marathon in november! U verblijft dan 6 nachten in het Start & Finish Hotel - Hilton Curaçao (inclusief start/ bib nummer, DRI FIT Running shirt en de Pasta Party).

Veel succes met de voorbereidingen en dank voor uw deelname!
Foundation Run in the Sun
Kees van Muiswinkel
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de KLM Curacao Marathon on Scheveningen Beach, 5 of 10 km, ga akkoord met de algemene voorwaarden, race regulations en privacy policy en verklaar het formulier naar waarheid in te vullen.

© 2018 www.inschrijven.nl