Inschrijfformulier
45e Februariloop 9 februari 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Door inschrijving is het "Reglement en deelnamevoorwaarden CBFB 2019" voor u van toepassing. Dit document kunt u vinden op www.cbfb.nl (op homepage onder Over CBFB) en is ook aanwezig op het inschrijfbureau.
De voorinschrijving sluit op 8 februari 2019 om 21.00 uur. Op zaterdagmorgen 9-2-'19 is er maar beperkte gelegenheid voor na-inschrijving en dit is duurder (zie www.cbfb.nl). Het inschrijfbureau is bij Boerderij Hoekelum, Edeseweg 122, 6721 KE Bennekom, waar u zaterdagmorgen uw startnummer en, indien van toepassing, uw chip ophaalt en waar de start en finish zijn.
Er wordt gebruik gemaakt van de tijdregistratie met MYLAPS Championchip. De inschrijfkosten zijn afhankelijk van welke chip u gebruikt. Kijk op www.cbfb.nl/Februariloop bij Inschrijven voor meer informatie over o.a. tijdregistratie, chipsysteem en welke chips worden gebruikt.
Let op: koopt u een groene chip dan ontvangt u deze bij het afhalen van het startnummer. Wilt u een gele chip kopen dan moet u deze eerst bij MYLAPs bestellen (houd rekening met een levertijd van > 1week) voordat u zich hiermee kunt inschrijven.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl