Inschrijfformulier
Noord-Aa Polderloop 10 februari 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord


Op zondag 10 februari 2019 organiseert Road Runners Zoetermeer de jaarlijkse Noord-Aa Polderloop. De loop staat bekend om zijn gezellige en ongedwongen karakter en biedt voor elke loper een passende afstand. De start en finish is nabij het clubhuis van de Road Runners aan Lange Land 14 in Zoetermeer. Er is douche- en kleedgelegenheid en je hebt de mogelijkheid om je te laten masseren. De kantine is erg gezellig om na afloop nog even na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Je kunt je voorinschrijven tot en met 6 februari 2019.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Voor het inschrijven hebben we wat gegevens van je nodig. Die gebruiken we uitsluitend en alleen om je prestatie vast te leggen. Gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij we daartoe wettelijk verplicht zijn. Alleen die mensen die zich bezig houden met de technische kant van inschrijven, hebben toegang tot je gegevens. Je ontvangt mail van ons betreffende de wedstrijd, en volgend jaar vragen we je of je weer meedoet. Als je daar geen prijs op stelt kun je je uitschrijven voor deze mails.

Tijdens ons evenement maken we foto’s en filmpjes. Als je daar geen prijs op stelt, meldt dat dan vooraf via info@noord-aa-polderloop.nl. Als je achteraf niet blij bent met een foto op onze website, facebook of twitter, stuur dan even een bericht en we halen de foto weg. De volledige privacyverklaring van Road Runners Zoetermeer kun je inzien door hier te klikken.

Ik ga akkoord met de hierboven genoemde voorwaarden en privacyverklaring en heb hiervoor toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl