Inschrijfformulier
MTB Ameland 9-10 maart 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt inschrijven tot en met 25 februari 2019

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving t/m 25 februari is inclusief bootticket voor personen- en fiets vervoer. Deelnemers met een adres op Ameland en buitenlandse deelnemers krijgen t/m 25 februari 15,00 korting ( 8,00 voor kinderen t/m 11 jaar). De inschrijving vanaf 26 februari is exclusief bootticket. Het deelnamepakket wordt niet meer toegestuurd

Het is mogelijk om in te schrijven voor het programma op zaterdag of voor het programma op zondag maar ook voor beide dagen. Kijk goed naar de verschillende onderdelen en lees de programmabeschrijving op de website.

Voor het onderdeel "Team" hoeft zich maar 1 persoon in te schrijven en deze kan de namen van de overige teamleden toevoegen. De overige teamleden kunnen eventueel nog inschrijven voor de toertocht op zondag en komen zo ook in het bezit van een bootticket. Voor deelname alleen op zaterdag kan de inschrijver eventueel extra boottickets bestellen via het inschrijfformulier.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik verklaar op eigen risico en verantwoording deel te nemen aan MTB Ameland op 9 en/of 10 maart 2019 en ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden en ik heb toestemming van mijn ouders/ voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl