()
Inschrijfformulier
Vuurtorentrail 16-17 maart 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 14 maart 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inclusief:
Voor het vermelde bedrag bij gekozen afstand bieden wij een sportief weekend vol Trail Run inspiratie op waddendiamant Ameland. We verwennen je met goed uitgeruste voedingsposten tijdens de wedstrijd en erna. Op de finish schenken we een heerlijk Alkoholfreies Weissbier voor een spoedig herstel, een gezonde maaltijdsoep, fruit, koek en zoutjes.

Tijdsregistratie verzorgen we middels Ipico chips en uiteraard verlaat niemand het eiland zonder een waardevolle herinnering aan deze bijzondere Natuur beleving!

De vermelde tarieven voor deelname aan één van de afstanden tijdens het SALOMON Vuurtoren Trail Festival op Ameland zijn tot 1 maart 2019 inclusief bootkaart, retour Holwerd - Ameland.

Wil je zowel op zaterdag als op zondag een afstand lopen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons na jouw inschrijving dan direct even een e-mail (info@vuurtorentrail.nl) met jouw IBAN nummer. Na de automatische incasso zullen wij zsm 1 bootkaartje terug betalen.

Voor alle deelnemers aan onze stoere Kids Trail tot en met 15 jaar is het inschrijfgeld niet inclusief bootkaart. Dit i.v.m. andere tarieven voor deze leeftijden. Online reserveren op http://www.wpd.nl/


Programma zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019:

Zaterdag 16 maart 2019: Onder de Vuurtoren Kids* Trail t/m 15 jaar
Zaterdag 16 maart 2019: 18 km Cani Trail*
Zaterdag 16 maart 2019: 6 km 'Snuffel Trail' | 12 km Trail | 18 km Trail

Zondag 17 maart 2019: 35 km Trail | Ultra 60 km Trail *
Zondag 17 maart 2019: Ultra 60 km Estafette Trail > Team = 2 of 3 deelnemers.
Zondag 17 maart 2019: 12 km Cani Trail* | 35 km Cani Trail*

* = deelname niet mogelijk met eerste boot dezelfde dag, alleen bij aankomst voorgaande dag/avond!

Nieuw deze 6e editie is de Ultra 60 km Estafette voor teams en de Cani Trail 35 km.
Estafette inschrijvingen gaan d.m.v. opgeven Teamnaam in minimaal twee woorden bij VOOR en ACHTERNAAM. Na inschrijving graag een mail naar info@vuurtorentrail.nl met de NAW gegevens en geboortedatum van de teamleden. Dit voor publicatie op uitslagen.nl
De Ultra 60 estafette start met teams van 3 personen (2 mag ook). Per deelnemer wordt 18-22 kilometer afgelegd afhankelijk van traject 1.Start > Wisselpunt Buren 2.Wisselpunt Buren > Oerd > Wisselpunt Buren 3. Wisselpunt Buren > Finish. Meer info zie website.

Deze editie is het ook weer mogelijk te starten met jouw trouwe viervoeter op één van de uitgezette CANI trails. Unieke starts om te voorkomen dat er tijdens de reguliere afstanden gestart wordt met hond.


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.


© 2019 www.inschrijven.nl