Inschrijfformulier
Beginners Clinic 28 maart 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Beste aspirant Clinicloper,


Fijn dat u het voornemen hebt om op donderdagavond 28 maart op een sportieve manier aan de slag te gaan, u zult gaandeweg merken zich fitter en energieker te voelen. De afgelopen jaren hebben velen die niet of nauwelijks sportten aan onze Clinics deelgenomen en bij de Dorpsloop de eerste 5 km van hun leven gelopen! De reacties waren altijd zo positief dat we ook dit jaar weer hebben besloten om een vervolg aan de Clinic te geven.

We bieden ook nu dezelfde Clinic weer aan voor slechts € 40,00. Hierin zitten de kosten voor de 15 praktijklessen, 2 theorielessen met koffie en de testlopen. Tevens zijn de inschrijfkosten voor deelname aan de Dorpsloop op zaterdag 6 juli inbegrepen.
Om de kwaliteit te waarborgen kunnen er maximaal 40 mensen met de clinic meedoen. Afgelopen jaar hebben we helaas een aantal geïnteresseerden moeten teleurstellen, dus tijdig aanmelden is echt wenselijk.

Heeft u ondanks alles nog vragen, belt u dan met de trainerscoördinator Yke Scholten tel.: 06-22 99 15 16.

Als u op Verder klikt meldt u zich daadwerkelijk aan voor de Beginners Clinic hardlopen bij Loopgroep De Lutte. U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 27 maart 2019.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
HardloopClinic
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl