Inschrijfformulier
City Trail Vlissingen 31 maart 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
MadMen Running Zeeland organiseert alweer voor de 4e keer DE City Trail Vlissingen. Ook deze keer een erg leuke route met nieuwe en verrassende elementen. Net als de voorgaande edities gaan we er weer een supergaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je echt niet missen!

City Trail Vlissingen is niet zomaar een city trail, een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar een unieke belevenis die je langs en door karakteristieke plekjes van Vlissingen brengt.
De start- en finishlocatie is in het oude centrum van Vlissingen, de start op de Oude Markt en de finish op de Kleine Markt.
De route heeft 2 afstanden en je kunt kiezen om de route wandelend of hardlopend af te leggen. Het is geen wedstrijd en er is geen tijdsregistratie.
De route wordt ook dit jaar weer ruim van te voren bekendgemaakt, zodat toeschouwers en bezoekers weten waar er aangemoedigd kan worden.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken!

U kunt inschrijven tot en met 17 maart 2019, of zoveel eerder als dat het maximaal aantal deelnemers van 1100 is bereikt.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Blijf ons volgen op facebook of via de website www.madmenrunningzeeland.nl en je bent als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Annuleren na inschrijven is NIET mogelijk en er vindt geen restitutie plaats. Wanneer u zelf onverhoopt niet (meer) kunt meedoen kunt u desgewenst uw startnummer aan iemand anders overdragen.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl