Inschrijfformulier
Uithoorns Mooiste de Wandeling 7 april 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 3 april.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Wandelen op zondagochtend in het vroege voorjaar in Uithoorn is een opperst genoegen. Je ontdekt, ziet en hoort de ontluikende natuur in ons mooie dorp. De “kracht van het wandelen” ervaar je volop tijdens Uithoorns Mooiste de Wandeling.

Programma
Het AKU Wandelcentrum heeft 4 wandelingen uitgezet: een wandeling over 5 kilometer, een wandeling over 10 kilometer, een wandeling over 16 kilometer, en, nieuw voor 2019, een wandeling over 25 kilometer.

Kosten
De inschrijfkosten voor Uithoorns Mooiste de Wandeling bedraagt € 6,00 per persoon voor alle afstanden.

Uitgebreide informatie
http://aku-uithoorn.nl/wandelen/wedstrijden/

De opbrengst van Uithoorns Mooiste de Wandeling 2019 is bestemd voor de "Stichting Ikava Labanta".
De eerste levensjaren van een kind zijn cruciaal voor de cognitieve, emotionele en sociale ontwikkeling.
Helaas hebben miljoenen Zuid-Afrikaanse kinderen geen toegang tot de bestaande ontwikkelingsprogramma's (ECD's). Deze kinderen ontberen een sterke basis van waaruit hun toekomst kan worden opgebouwd.
De Stichting Ikava Labanta probeert een groot aantal kinderen toch te laten instromen. Onze plaatselijke kapper Jan Zut en zijn vrouw Nikke van Kapsalon Privé gaan ieder jaar naar een door deze stichting geadopteerde school.
Zij zorgen er voor, en zien er ook persoonlijk op toe, dat besteding van hun- en door onze regio beschikbaar gestelde middelen op een goede manier worden ingezet.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl