Inschrijfformulier
The Night Run Festival 19 april 2019
Stap
1 van 6
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Let's run the night! Ervaar Nijmegen by night tijdens The Night Run Festival! Bekijk de promovideo voor een impressie.

Info The Night Run Festival is een uniek hardloopfeest in Nijmegen. En om niet te missen! Op vrijdagavond 19 april 2019 zal er om 21:30 uur gestart worden met de 6e editie. The Night Run Festival laat Nijmegen in het donker van zijn mooiste kant zien, met allerlei verrassende acts en bijzondere passages.
Denk aan honderden waxinelichtjes, tientallen fakkels, opzwepende muziek en een indrukwekkende licht- en lasershow! Rennend in het donker, met een headlight en glow-sticks, door de Nijmeegse binnenstad is een belevenis om niet snel te vergeten. Aansluitend is er voor alle Night Runners een gezellige afterparty bij Caf van Buren.

Parcours De start/finish van The Night Run Festival vindt plaats in het bruisend hart van het Nijmeegse uitgaansleven. Na een inspirerende warming-up op de Molenstraat ga je voor een afwisselende ronde van 5 of 11,5 kilometer. Van de verlichte binnenstad tot de donkere Ooijpolder. Van historische hotspots tot de mooiste winkelstraten. Ervaar Nijmegen by night tijdens The Night Run Festival 2019!
De prachtige urban running route brengt je onder andere door de drie Nijmeegse stadsparken (Kronenburgerpark, Valkhofpark en Hunnerpark), langs de Waal met uitzicht op de Waalbrug, over de Grote Markt met indrukwekkende passage Stevenskerk en door de bekende winkelstraten Lange Hezelstraat (oudste winkelstraat van Nederland), Marikenstraat en Molenstraat. Voor deelnemers aan de 11,5 kilometer is de passage door de Ooijpolder zo donker als de nacht en de ultieme ervaring van het lopen in het donker.
In de stad flitsen we onderweg langs allerlei verrassende acts en bijzondere doorkomsten. Met als hoogtepunt de afsluitende passage door winkelcentrum Molenpoort en de finish promenade op de Molenstraat met licht, lasers en muziek!

Kosten De kosten bedragen 17,50. Tot en met donderdag 28 februari 2019 profiteer je van de early-bird tarieven. Hierna zal het inschrijfgeld worden verhoogd met 2,50.

Organisatie
The Night Run Festival maakt deel uit van de 024 Running Series 2019. Dit is een serie van vijf runs in Nijmegen.


Bekijk 024sport.nl voor meer informatie. Aanmelden voor de gehele serie kan met een 024 Season Ticket XL (jan-nov) of 024 Season Ticket L (apr-nov).

Je kunt voorinschrijven tot en met 18 april 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl