Inschrijfformulier
Groot Boeschoten Trail 11 mei 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Voorinschrijven is mogelijk tot en met 5 mei 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

De 2e editie van de Groot Boeschoten Trail op de Veluwe, zaterdag 11 mei 2019. Locatie start- en finish op de gezellige familie camping de Zanderij in Voorthuizen. Alle faciliteiten zijn aanwezig en deelnemers kunnen na afloop gratis frisse duik nemen in het nieuwe zwembad en gebruik maken van douches. Gezellig terras voor supporters en voor de kinderen een mooie speeltuin.

De Groot Boeschoten Trail in Voorthuizen heeft een uitdagend en zeer afwisselend parcours. 99% is onverhard met veel single-tracks, gemarkeerde routes, uitstekende verzorging, tijdregistratie en fraaie wedstrijdherinnering.


VERMELD TIJDENS INSCHRIJVEN GRAAG MOBIEL TELEFOONNUMMER.Cairn Trails & Adventures organiseert BEKERVRIJE trails! Er zijn geen plastic bekertjes op de verzorgingsposten. Het gebruik van eigen ECO cup wordt aangeraden en deze is eventueel te koop bij het wedstrijdsecretariaat.

De Groot Boeschoten Trail is mogelijk door nauwe samenwerking met Staatsbosbeheer Veluwe Midden.

Wij volgen de voorschriften van de Dutch Canitrail Association, de maanden mei - augustus staan wij het starten met trouwe viervoeter niet toe!Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl