Inschrijfformulier
Brabantse Wal Marathon 2 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt nu inschrijven tot en met 26 mei 2019. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Ook dit jaar zullen start en finish plaats vinden op de atletiekbaan van AV SPADO op sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom. De parkoersen van alle afstanden zijn gelijk aan de editie van 2018 daar we heel veel positieve opmerkingen hebben gekregen over de aanpassingen van vorig jaar.

U heeft verderop in dit formulier uw IBAN Bankrekeningnummer nodig. Uw inschrijving is definitief zodra wij het geld van uw rekening hebben kunnen incasseren.

Dit jaar zullen wij wederom de tijdsregistratie doen met chips in het startnummer.

Wij hanteren een minimumleeftijd voor de marathon van 18 jaar. Voor de overige afstanden hanteren wij adviesleeftijden van 16 jaar voor de halve marathon, 12 jaar voor de 10 kilometer en 8 jaar voor de 5 kilometer. De kidsrun staat open voor iedereen.

Wij bevelen van harte ons goede doel aan en hopen dat u een bijdrage wil doneren. Evenals de voorafgaande jaren steunen wij met onze loop Fight Cancer. Meer informatie op de website: www.fightcancer.nl of www.debrabantsewalmarathon.nl.

Spado-leden betalen tot 1 mei 2019 slechts 50% van het inschrijfgeld. Spado-leden betalen bij de na-inschrijving het volledige inschrijfgeld.

Dit jaar is het ook mogelijk om de halve marathon te wandelen, wij hanteren daar wel een limiet op het aantal deelnemers van 100.

Tevens zal er dit jaar een bedrijvenloop worden georganiseerd over de 10KM. Meer hierover later op de website. Inschrijven voor de bedrijvenloop zal gaan plaatsvinden buiten deze inschrijfwebsite om.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl