Inschrijfformulier
Survivalrun Boven-Leeuwen 16 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Welkom bij de inschrijving van de Survivalrun
Je kunt inschrijven tot en met 8 juni 2019. Het aantal startplaatsen is beperkt tot 700, zodra dit aantal is bereikt sluit de inschrijving. Je kunt dan een mail sturen aan info@survivalrun.info om je op de reservelijst te laten plaatsen.

Hoewel de Survivalrun vooral een recreatief karakter heeft, reserveren we de starttijden van 11:00 tot 11:30 voor de deelnemers die echt voor de prestatie gaan. Je kunt dit aangeven door bij "Tijdsvoorkeur" dit blok te kiezen. We hanteren hierbij "wie het eerst komt, wie het eerst maalt": zit dit blok vol dan delen we je in de daarop volgende tijdsblokken in. Let op: als tijdloper kun je alleen als individuele loper inschrijven.

Wil je met een groep meedoen?
Ieder groepslid moet apart worden ingeschreven met opgave van de groepsnaam. Zorg dat alle groepsleden EXACT DEZELFDE GROEPSNAAM EN VOORKEURSTIJD (vanaf 11:30) vermelden, let daarbij op spelling, hoofdletters etc.

Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 5 deelnemers. Komen er minder inschrijvingen binnen met dezelfde groepsnaam, dan komt de groep te vervallen en worden de inschrijvers ingedeeld bij de individuelen. Komen er meer dan 5 inschrijvingen met dezelfde groepsnaam, dan vormen alleen de eerste 5 een groep en worden de andere inschrijvers ingedeeld bij de individuelen.

In beide gevallen kun je natuurlijk wel samen starten en het parcours afleggen, de groepsindeling is vooral voor de tijdsregistratie en het klassement.

We vragen schoolgaande deelnemers t.b.v. Actief Maas en Waal in te vullen op welke school je zit.

(Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)
Survivalrun Boven-Leeuwen
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl