Inschrijfformulier
Peelandmars 16 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 15 juni 2019 16:00 uur.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Welkom bij de inschrijving van de Peelandmars.

De Peelandmars is een van de oudste wandelevenementen in Zeeland. Begin jaren 60 van de vorige eeuw werd deze uitdagende tocht rond het voormalige eiland Noord-Beveland(Peeland) al georganiseerd.

Rotaryclub Goes-De Bevelanden, met als thuisbasis Noord-Beveland, verzorgt nu de organisatie van de Peelandmars. Naast de lange Peelandmars van 55 kilometer(start 06.00 uur) is er dit jaar voor het eerst het halfje Peeland van 33 km (start 08.00 uur), daarnaast zijn er routes van 6 en 15 kilometer (start 10:30) uitgezet over Noord-Bevelandse polderwegen, natuurpaden en de Oosterscheldedijk.

Naast de wandelingen zijn er ook 3 clinics met een mindfulwalk wandeling van ca. 1,5 uur met starttijden om 10:30, 13:00 en 15:00 uur.

Met de opbrengst van de tocht en sponsoring steunt de Rotaryclub een regionaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor Hospice het Clarahofje in Goes. https://www.hospicegoes.nl/

De Peelandmars en de clinics hebben de start en finish op het terrein van het festival EEF. Na afloop van de tocht heeft iedere deelnemer gratis toegang tot het festival.

Informatie over de wandeltocht vindt u op www.peelandmars.nl of op de faceboekpagina. Informatie over Eindeloos Eiland Festival(EEF) op vindt u op www.eeffestival.nl/


Wij verwelkomen u graag aan de start op zondag 16 juni 2019.


Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
Ik ga akkoord met de het reglement en heb toestemming van mijn ouders/voogd indien ik 15 jaar of jonger ben.

© 2019 www.inschrijven.nl