Inschrijfformulier
42e Singelloop Woerden 17 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 9 juni 2019.


AV Clytoneus organiseert maandag 17 juni 2019 de 42e Singelloop Woerden.

Start en finish zijn voor het Kalsbeek College, locatie Bredius aan de Burgemeester van Kempensingel 23 te Woerden. Het parcours is langs de fraaie boomrijke singels rondom het centrum van Woerden. Er zijn elektronische tijdwaarneming en een waterpost aanwezig.

Programma
20.00 uur : Start loop over maximaal 10 km en naar keuze 3 of 6 km (1, 2 of 3 ronden)
Voorafgaand vindt een gratis Jeugdloop plaats voor de Woerdense scholen.
Wegens wegwerkzaamheden aan de Parijse brug wijken het parcours en de afstanden mogelijk licht af van voorgaande jaren.

Voorinschrijving t/m zondag 9 juni 6,-. Ophalen van de startnummers bij de inschrijfbalie in het Kalsbeek College tussen 18.30-19.45 uur.

Bekers voor de drie snelste lopers over 10 km (vrouwen en mannen). Tevens een kaasje voor de snelste man en voor de snelste vrouw op de 10 km. En, voor het eerst, ook prijzen voor de snelste lopers op de 3 km (vrouwen en mannen) en de 6 km (vrouwen en mannen).
Flesje drinken na de finish en voor alle deelnemers een leuke herinnering.

Accommodatie
Omkleden is mogelijk in het Kalsbeek College. Er zijn kleedkamers en er is douchegelegenheid. Er is beperkte parkeermogelijkheid. Vanaf het NS station is het ongeveer 10 min lopen naar de start.

De Singelloop maakt deel uit van het Groene Hardloop Circuit. Neemt u aan ten minste drie van de vier runs deel, dan kunt u een goodiebag afhalen. Tevens is er een klassement met mooie prijzen. Hiervoor is het noodzakelijk dat u alle runs met exact dezelfde naamsgegevens inschrijft (zie ook de website).


Zie voor meer informatie: www.singelloopwoerden.nl.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. Uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u te informeren over de Singelloop Woerden en het Groene Hardloop Circuit.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl