Inschrijfformulier
Zeewolde Endurance 29 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
De Zeewolde Endurance Triathlon maakt onderdeel uit van een Triathlon evenement met op vrijdag 28 juni de Triathlon for All, de Junior Challenge Zeewolde , de Rabo Business Relay en de Rab Family&Friends Relay. Gebruik dit formulier om je in te schrijven voor een van de Triathlon onderdelen op zaterdag 29 juni.

LET OP Alleen houders van een WEDSTRIJD of ATLETEN licentie van de NTB, Atletiekunie, KNZB en KNWU kunnen inschrijven voor het NK Masters

Heb je een WEDSTRIJD licentie van Atletiekunie, KNZB en KNWU dan hoef je geen daglicentie te betalen voor de Sprint & OD. Deze regeling geldt niet voor de Midden afstand. Let op licentie wordt bij afhalen startnummer gecontroleerd.

Je bent pas verzekerd van een startplaats nadat het inschrijfgeld succesvol is ge´ncasseerd. Je startbewijs is persoonlijk en kan niet worden overgedragen.

Inschrijven kan tot en met 23 juni. Vroege inschrijvers ontvangen tot en met 14 april een Early Bird korting van 5 euro. Schrijf je na 2 juni in dan betaal je een toeslag van 5 euro en krijg je geen vermelding van je naam op het startnummer. Na-inschrijven is niet mogelijk.

Kijk voor meer informatie op http://www.zeewolde-endurance.nl
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring

© 2019 www.inschrijven.nl