Inschrijfformulier
KLM Curaçao Scheveningen Beach Run 30 juni 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
KLM Scheveningen Beach Run "Curaçao komt naar je toe deze zomer!"

Schrijf je nu in!

Op zondag 30 juni 2019 heten wij u van harte welkom bij de 3e editie van de "KLM Curaçao Scheveningen Beach Run ". De start is om 10.00 uur voor de 10 km en om 10:15 uur voor de 5 km. De race gaat geheel over het strand.

Online inschrijven kan totdat de limiet is bereikt van 750 deelnemers. Uw inschrijving is definitief na betaling en is inclusief een persoonlijke (bib) startnummer, (online) Mylaps tijdregistratie. Het DRI FIT Finisher Running shirt en Brunch/ BBQ zijn optioneel. Ook deze editie een Curaçaose after party (DJ) bij Beach Club Oscars (inclusief verwarmd zwembad)

Uw startnummer = lotnummer!
Na de prijsuitreiking vindt een loterij plaats en met uw unieke startnummer maakt u kans op een reis voor 2 personen naar de KLM Curaçao Marathon in november! U verblijft dan 6 nachten in het Start & Finish Hotel - Hilton Curaçao (inclusief start/ bib nummer, DRI FIT Running shirt en de Pasta Party).

Veel succes met de voorbereidingen en dank voor uw deelname!
Foundation Run in the Sun
Kees van Muiswinkel

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
Ik verklaar op eigen risico en voor eigen verantwoording deel te nemen aan de KLM Curacao Marathon on Scheveningen Beach, 5 of 10 km, ga akkoord met de algemene voorwaarden, race regulations en privacy policy en verklaar het formulier naar waarheid in te vullen.

© 2019 www.inschrijven.nl