Inschrijfformulier
Renkumse Rijntocht & Crosstriathlon 31 augustus 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
U kunt voor de triathlon en zwemtochten voorinschrijven t/m 16 augustus 2019.
Na 1 juli zal het inschrijfgeld voor de kwart en achtste triathlon met 10 euro worden verhoogd.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

BELANGRIJK!

NB 1:Bij annuleren is restitutie van inschrijfgeld mogelijk t/m vier weken voor aanvang (t/m zaterdag 3 augustus), daarna wordt om organisatorische redenen geen inschrijfgeld meer gerestitueerd.

NB 2: Met uw inschrijving gaat u (of je ouders/voogd indien 15 jaar of jonger) er expliciet mee akkoord dat uw naam, woonplaats, leeftijd en geslacht worden gebruikt in publicaties van de organisatie, zoals artikelen, inschrijflijsten, uitslagen e.d., vooraf, tijdens en achteraf en voor onbepaalde tijd.
Ook gaat u er expliciet mee akkoord dat tijdens het evenement beeld- en geluidsmateriaal wordt gemaakt en gepubliceerd/gedeeld voor onbepaalde tijd, door de organisatie en mogelijke derden. Enkel om zwaarwegende redenen of indien materiaal ernstig aanstootgevend of schokkend is zullen wij materiaal waarover we zelf controle hebben verwijderen of aanpassen in onze eigen publicaties. Wij willen verder benadrukken dat wij bovenstaande zien als “inherent aan het meedoen aan een openbaar sportevenement” en “onderdeel van de totaalbeleving”. Als vrijwilligersorganisatie is het voor ons bovendien ondoenlijk om totale controle te hebben over bovenstaande, wel om er zorgvuldig en met menselijke maat mee om te gaan. U heeft bovendien de keuzevrijheid om wel of niet deel te nemen. Wij danken u voor uw begrip.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl