Inschrijfformulier
Clinics Diepe Hel Holterbergloop 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
ASV Atletics (Nijverdal) en AV Holten starten met wekelijkse looptrainingen ter voorbereiding op de Diepe Hel Holterbergloop op zaterdag 26 en zondag 27 oktober. Middels gerichte looptrainingen word je goed voorbereid op de Diepe Hel Holterbergloop. Je kun inschrijven voor de looptrainingen in Nijverdal (organisatie ASV Atletics) of Holten (organisatie AV Holten)
Zie hieronder de informatie voor de beide looptraningen.

Looptraningen bij ASV Atletics Nijverdal
7 trainingen op zaterdagochtend, start 09:00 uur, vanaf zaterdag 31 augustus + 2 extra trainingen op woensdagavonden vanaf 19:15 uur.
De trainingen zijn geschikt voor lopers die aaneengesloten 30 minuten kunnen hardlopen en de 10 kilometer voor ogen hebben. Lopers die de halve marathon willen gaan lopen, moeten vooraf 45 minuten aaneengesloten kunnen lopen. Ga je voor de 6km NightRun, dan is enige loopervaring en een goede basisconditie wel gewenst. De trainingen worden in Nijverdal georganiseerd voor maximaal 30 lopers.
De startlocatie van de looptrainingen is iedere zaterdag bij de atletiekbaan aan de Van Heerdtweg 5. Als de startlocatie elders (bos/heide) is, wordt dit van te voren gemeld. De start is om 9.00 uur.
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is 45,-. Dit is inclusief deelname 5km CityRun Nijverdal op 22 september 2019, maar exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Looptraningen bij AV Holten te Holten
8 trainingen op de woensdagavond start 20:00 uur vanaf woensdag 4 september.
De trainingen zijn bestemd voor lopers die de 10 km of halve marathon willen lopen, maar ook voor beginners, die de 6 km NightRun als doel hebben.
De startlocatie van de looptrainingen in Holten is elke woensdagavond op het Sportpark Meermanskamp, Valkenweg 4 te Holten.
Het inschrijfgeld voor deze looptrainingen is 45,-. Dit is exclusief inschrijfgeld voor de Diepe Hel Holterbergloop.

U kunt voorinschrijven tot en met 4 september 2019.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *

© 2019 www.inschrijven.nl