Inschrijfformulier
Pfixx Solar Montferland Run 1 december 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord

Je kunt inschrijven via internet tot en met 12 november 2019.
Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor personen met een Nederlands bankrekeningnummer.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Voorwaarden
Persoonsgegevens van deelnemers worden opgenomen in een adressenbestand. Indien je hiertegen bezwaar hebt, verzoeken we je dit schriftelijk kenbaar te maken bij de organisatie voor 12 november 2019.
We gebruiken je gegevens uitsluitend voor het toesturen van het startnummer en om je te informeren over ons evenement. Je naam en de gelopen tijd worden geplaatst op www.montferlandrun.nl/uitslagen en op uitslagen.nl en in de Montferland Run app.
Door deelname verklaar ik: "Ik doe mee op eigen risico. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het zoekraken van kleding, voor ongevallen en/of schade aan eigendommen. De deelnemers zijn verplicht alle aanwijzingen van de organisatie en de politie op te volgen.
De organisatie accepteert geen verantwoording wanneer het evenement door overmacht afgelast of verplaatst wordt, restitutie van inschrijfgelden zal dan niet plaatsvinden.

Ik ga akkoord met het gebruik van mijn beeltenis in druk, foto, film of video e.d. voor promotionele doeleinden van de Pfixx Solar Montferland Run zonder daarvoor een vergoeding te claimen".
Naast bovenstaande voorwaarden is het door het bestuur van de Stichting Montferland Run opgestelde reglement van toepassing. Zie deelnemersinformatie op de website.
Ik ga akkoord met bovenstaande voorwaarden.

© 2019 www.inschrijven.nl