Inschrijfformulier
Haarrijn Trailrun 15 december 2019
Stap
1 van 5
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)

Voorwoord
Haarrijn Winter Trail 2019

De vijfde editie van de Haarrijn "Winter" Trailrun vindt plaats op 15 december 2019. Met weer 3 afstanden voor volwassen én de Geertjes Hoeve Kids Trailrun van 3 kilometer !

De Haarrijn Trailrun wordt gelopen rondom en nabij de Haarrijnse Plas en Haarzuilens (Utrecht).

Met 3 afstanden voor volwassenen. Wil je kennismaken met het hardlopen in een natuurlijke omgeving? Dan is er een afstand van 8 kilometer off-road. Heb je al meer loop ervaring dan is er een afstand van 15 kilometer . Speciaal voor de ervaren trailrunners is er de 20 kilometer loop! Je kunt je inschrijven.

Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden, weilanden en strand in één prachtig mooi stuk natuur bij de Haarrijnse Plas. Verder lopen de routes ook via weilanden, bosrijke omgeving in een prachtig gebied van Natuurmonumenten in Haarzuilens. Er is geen tijdregistratie.

NIEUW! DE HAARRIJN TRAIL ‘START TO TRAILRUN CLINICS’ -is er voor iedereen!

Heb jij al enige hardloopervaring én je wilt weleens een trailrun proberen of je hebt je net voor jouw eerste trail ingeschreven? Maar je vraagt je af hoe je zoiets moet aanpakken? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Haarrijn Trail ‘Start to Trailrun clinics!

Athletic Point Events biedt jou de mogelijkheid aan om je goed voor te bereiden op de Haarrijn Wintertrail 2019 tijdens de Haarrijn Wintertrail Trail ‘Start To Run Trail Clinics. Je hebt de keuze uit de zaterdag- en of de zondagochtend.

De Haarrijn Wintertrail ‘Start To Run Trail Clinics bereiden jou in 7 weken voor op het lopen van de Haarrijn Wintertrail 2019!

Met deze clinic van Athletic Point leer je van een professionele trainer op een verantwoorde manier te trailrunnen. De clinic duurt zes weken en in de zevende week ben je, afhankelijk van jouw persoonlijke doelen, klaar voor de trail van de Haarrijn Wintertrail.

En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap.

Je kunt inschrijven tot en met 13 december 2019 via dit formulier.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoorverklaring

© 2019 www.inschrijven.nl