Inschrijfformulier
Zonheuvel Xmas Trailrun 28 december 2019
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Vierde kerstdag, zaterdag 28 december, organiseren we op een van de mooiste locaties op de Utrechtse Heuvelrug de Landgoed Zonheuvel Xmas Trailrun.

We hebben een gevarieerde route over de prachtige bospaden op het terrein van Zonheuvel in Doorn uitgezet. Start en finish is bij het Maarten Maartenshuis op het landgoed. Na afloop hebben we glühwein en wat lekkers, voor de kids (en de 'BOB') chocomel met wat lekkers.

De route is onverhard en geheel aangegeven met lintjes. Bij start/finish hebben we een wedstrijdklok waarop je zelf je tijd kan aflezen. Er is geen elektronische tijdswaarneming en er wordt geen uitslag bijgehouden.

Starttijden en inschrijfgeld: Start 1 km Kids Trailrun 13:30 uur € 2,50, Start 5 km Trailrun 14:00 uur € 10,-, Start 10 km (VOL) Trailrun 14:15 uur € 12,50 Het inschrijfgeld is inclusief een gepersonaliseerde medaille (bij inschrijving voor 1 november), een beker glühwein (of een beker chocomel voor de kids en de BOB) en wat lekkers in kerstsfeer. U kunt voor inschrijven tot en met 20 december 2019 of zoveel eerder als de deelnemerslimiet is bereikt.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2019 Inschrijven.nl