Inschrijfformulier
Mundo Nieuwjaarsloop 4 januari 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor de 1e Mundo Nieuwjaarsloop van zaterdag 4 januari 2020.

In vergelijking met de vorige edities van de Nieuwjaarsloop, is deze sinds dit jaar uitgebreid met een nieuw onderdeel, nl. 5 of 10 km. wandelen! Deze zal over hetzelfde (voor de 10 km. aangepaste) parcours voeren als de hardloopwedstrijd.

Voor alle basisschool leerlingen (4 t/m 13 jaar) wordt er zoals gebruikelijk een 1 km. prestatieloop georganiseerd (verdeeld in 3 leeftijdscategorieŽn). Maarrr, niet alleen de nummers 1, 2 & 3 kunnen een beker winnen, want: Welke basisschool wint er als eerste de felbegeerde wisselbeker?

De oudere jeugd van 10 t/m 14 jaar (groep 7/8 basisschool en 1e/2e jaar middelbare school) kunnen deelnemen aan een 2 km. prestatieloop. Ook hier zullen de 1e, 2e & 3e plaats worden beloond met een beker!

Vanzelfsprekend worden de nummers 1, 2 & 3 van diverse categorieŽn bij de senioren / masters ook beloond met een prijs.

Mocht je niet gewonnen hebben, niet getreurd, je ontvangt altijd een medaille als beloning voor je prestatie (ook de wandelaars)!

Inschrijven kan tot en met de volgende datum: 2 januari 2020.

Doormiddel van de inschrijving verkrijgt www.inschrijven.nl automatisch toestemming om de prestatie/uitslag te publiceren op www.uitslagen.nl.

Natuurlijk voldoet ook A.V. Spirit aan het nieuwe AVG beleid. Deze is te vinden via de website van A.V. Spirit (www.avspirit.nl) of kan op aanvraag worden toegestuurd..

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2019 Inschrijven.nl