Inschrijfformulier
PK Sport Bosdijkloop 16 februari 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom bij de inschrijving voor de 42e editie van de PK Sport Bosdijkloop in Vinkeveen op zondag 16 februari 2020.

Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor de 21,1 km (deelname vanaf 16 jaar), 10 km, 5 km, of 1 km Kids Run (voor de jeugd tot en met 12 jaar). Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Inschrijven voor de 10 km en de halve marathon kost 8 en voor de 5 km 6. Deelname aan de Kids Run is gratis! De betaling van het inschrijfgeld vindt uitsluitend plaats middels het iDEAL betaalsysteem. U kunt zich voorinschrijven tot en met donderdag 13 februari 2020. Na deze datum kunt u zich inschrijven op de dag van de loop.

LET OP! Deelname geschiedt op eigen risico. De organisatie zal gn inschrijfgeld terugstorten indien men niet deel kan nemen aan de PK Sport Bosdijkloop. Het is wel mogelijk om een inschrijving over te dragen aan een andere loper/loopster via bosdijkloop@gmail.com. Dit dient u vr 14 februari 2020 te doen.

PRIVACY BELEID
Met je aanmelding stem je er mee in dat persoonsgegevens worden opgenomen in onze administratie, tenzij je bezwaar maakt (bosdijkloop@gmail.com). Deze gegevens worden gebruikt voor het samenstellen van de uitslag en voor verzending PK Sport Bosdijkloop nieuwsbrief (naam en e-mail adres). De gegevens worden niet beschikbaar gesteld aan derde partijen en/of voor andere reclame doeleinden gebruikt. De prijswinnaars (naam en woonplaats) worden vermeld in een persbericht en de uitslag (naam en woonplaats) wordt gepubliceerd op internet (www.uitslagen.nl en www.ttcdemerel.nl).

Informatie over de PK Sport Bosdijkloop 2020 vindt u op www.ttcdemerel.nl.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl