Inschrijfformulier
Beginners Clinic 19 maart 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Beste aspirant Clinicloper,


Fijn dat u het voornemen hebt om op donderdagavond 19 maart op een sportieve manier aan de slag te gaan, u zult gaandeweg merken zich fitter en energieker te voelen. De afgelopen jaren hebben velen die niet of nauwelijks sportten aan onze Clinics deelgenomen en bij de Dorpsloop de eerste 5 km van hun leven gelopen! De reacties waren altijd zo positief dat we ook dit jaar weer hebben besloten om een vervolg aan de Clinic te geven.

We bieden ook nu dezelfde Clinic weer aan voor slechts € 40,00. Hierin zitten de kosten voor de 14 praktijklessen, 2 theorielessen met koffie en de testlopen. Tevens zijn de inschrijfkosten voor deelname aan de Dorpsloop op zaterdag 27 juni inbegrepen.
Om de kwaliteit te waarborgen kunnen er maximaal 40 mensen met de clinic meedoen. Afgelopen jaar hebben we helaas een aantal geïnteresseerden moeten teleurstellen, dus tijdig aanmelden is echt wenselijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yke Scholten, tel.: 06-22991516 of via clinic@loopgroep.nl.

Als u op Verder klikt meldt u zich daadwerkelijk aan voor de Beginners Clinic hardlopen bij Loopgroep De Lutte. U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 19 maart 2020.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
HardloopClinic
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl