Inschrijfformulier
City Trail Vlissingen 29 maart 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
MadMen Running Zeeland organiseert alweer voor de 5e keer DE City Trail Vlissingen. Ook deze keer een erg leuke route met nieuwe en verrassende elementen. Net als de voorgaande edities gaan we er weer een supergaaf feestje van maken. City Trail Vlissingen wil je echt niet missen!

City Trail Vlissingen is niet zomaar een city trail, een leuk rondje wandelen of hardlopen door Vlissingen, maar een unieke belevenis die je langs en door karakteristieke plekjes van Vlissingen brengt.
De start- en finishlocatie is in het oude centrum van Vlissingen, aan de Kleine Markt bij café 't Archief.
De route is ongeveer 7 à 8km lang en je kunt kiezen om de route wandelend of 'hardlopend' af te leggen. Het is geen wedstrijd en er is geen tijdsregistratie en de bij de meeste locaties is alleen wandelen toegestaan ivm de veiligheid.
De route wordt ook dit jaar weer ruim van te voren bekendgemaakt, zodat toeschouwers en bezoekers weten waar er aangemoedigd kan worden.

Na afloop ontvangt iedere deelnemer een uniek aandenken!

U kunt inschrijven tot en met 22 maart 2020, of zoveel eerder als dat het maximaal aantal deelnemers van 1500 is bereikt.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Blijf ons volgen op Facebook of via de website www.madmenrunningzeeland.nl en je bent als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Annuleren na inschrijven is NIET mogelijk en er vindt geen restitutie plaats. Wanneer u zelf onverhoopt niet (meer) kunt meedoen kunt u desgewenst uw startnummer aan iemand anders overdragen.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl