Inschrijfformulier
Erflandenrun 13 mei 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste Loper

U kunt zich inschrijven tot 6 mei 2020 12:00 uur. Na-inschrijving kan tot een half uur voor de wedstrijd. Hier zijn dan extra kosten aan verbonden. Er komt dan een euro extra bij.
Op 13 mei 2020 ligt het startnummer voor u klaar bij het wedstrijdsecretariaat, Citroenvlinder 3, te Hoogeveen. Dit is in de school van de Erflanden.

Vanaf 15.00 uur kunt u uw startnummer af komen halen.
Deze wordt niet toegestuurd.

Tevens is er op zaterdag 9 mei de mogelijkheid om uw startnummer op te halen in de school aan de Citroenvlinder 3 en wel tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

Wij betalen na afmelding geen inschrijfgeld terug.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Het inschrijfgeld is inclusief de huur van de IPICO tag voor de tijdsregistratie.
LET OP!!! Mocht u de IPICO tag na afloop van de wedstrijd niet ingeleverd hebben, dan wordt er 7,50 in rekening gebracht voor de tag van het tijdsregistratiesysteem.

U verklaart door het verzenden van dit inschrijfformulier op eigen risico en op eigen verantwoording deel te nemen aan de Erflandenrun.

Tijdens de Erflandenrun worden foto- en video opnames gemaakt. Wanneer u aan dit evenement deelneemt of als toeschouwer aanwezig bent, geeft u de organisatie van de Erflandenrun en de aanwezige fotografen toestemming om beelden (foto en video) waar u eventueel opstaat te gebruiken voor on- en offline communicatiedoeleinden.

Sportieve groet,


Organisatie Stichting Erflandenrun.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl