Inschrijfformulier
Slachtemarathon voor wandelaars 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom op het inschrijfformulier voor de Slachtemarathon van zaterdag 13 juni 2020. Via dit inschrijfformulier kun je maximaal 2 wandelkaarten bestellen.

Hardloopkaarten
Wil je kaarten kopen voor het hardlopen? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier voor hardlopers.

Kosten kaarten
De kaarten voor de Slachtemarathon voor wandelaars kosten € 37,50 per stuk. Hiervoor kun je deelnemen aan de tocht over de voormalige Slachtedijk, met onderweg een aanbod van kunst en cultuur door een prachtig landschap.
Ook zit bij de prijs van de kaart het vervoer van en naar de start en finish en een bijzonder aandenken aan je deelname aan de Slachtemarathon in.

Route
De start van de Slachtemarathon is dit jaar in Raerd, in het hart van Fryslβn, en de route loopt daarna door over de Slachtedijk naar de finish bij de zeedijk in Oosterbierum.

Startgroepen
De wandelaars gaan in verschillende startgroepen van start. De eerste groep start om 07.00 uur, de laatste om 11.00 uur.
Je wordt door de organisatie van de Slachtemarathon ingedeeld in een startgroep, op volgorde van inschrijving. Het is niet mogelijk hier aanpassingen op te doen.

We wensen je veel succes met de aankoop van je kaarten en zien je graag op 13 juni 2020! We maken er weer een prachtige dag van!
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2020 Inschrijven.nl