Inschrijfformulier
Slachtemarathon (hardlopen) 13 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom op het inschrijfformulier voor de Slachtemarathon van zaterdag 13 juni 2020. Via dit inschrijfformulier kun je 1 hardloopkaart bestellen.

Wandelkaarten
Wil je kaarten kopen voor het wandelen? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier voor wandelaars.

Kosten kaarten
De kaarten voor de Slachtemarathon voor hardlopers kosten tot 1 maart met 10 euro vroegboekkorting € 45,00 per stuk. Na 1 maart betaal je de normale prijs van € 55,00.
Met je kaart kun je deelnemen aan de hardloopwedstrijd over de voormalige Slachtedijk, met onderweg een aanbod van kunst en cultuur door een prachtig landschap.
Ook zit bij de prijs van de kaart het vervoer van en naar de start en finish, een startnummer met je naam en tijdsregistratie en een bijzonder aandenken aan je deelname aan de Slachtemarathon in.

Route
De start van de Slachtemarathon is dit jaar in Raerd, in het hart van Fryslβn, en de route loopt daarna door over de Slachtedijk naar de finish bij de zeedijk in Oosterbierum. De hardlopers starten om 06.30 uur, nog voor de wandelaars.

Verwachte eindtijd en tijdslimiet
In het formulier wordt gevraag een verwachte eindtijd in te vullen. Op basis daarvan word je in startvakken ingedeeld.
We hebben een tijdslimiet van 5,5 uur. Dat betekent dat je voor die tijd binnen moet zijn.
Een latere verwachte eindtijd invullen is dus ook niet mogelijk.

Atletiekunie-leden
Als je lid bent van een Atletiekunie vereniging (of loopgroep), heb je een atletiekunie-lidmaatschapsnummer. Daar wordt tijdens deze inschrijving naar gevraagd.

We wensen je veel succes met de aankoop van je kaarten en de voorbereiding naar de Slachtemarathon. Tot 13 juni 2020! We maken er weer een prachtige dag van!
Onderdeel
Onderdeel *
Algemene voorwaarden
© 2020 Inschrijven.nl