Inschrijfformulier
Clinic Slachtemarathon + Halve van Zwolle 13 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Welkom op het inschrijfformulier voor de voorjaarsclinic van AV Horror Sneek ter voorbereiding op de hele of halve marathon op 13 juni 2020..

Het beoefenen van sport kan risico’s met zich meebrengen. Het volgen van activiteiten, die deel uitmaken van de clinic, is geheel voor eigen risico.

De eerste gezamenlijke duurloop is op zondag 1 maart 2020. In de week vooraf ontvang je het trainingsschema. Ook zul je een de nieuwsbrief ontvangen die je hierna tijdens de clinic wekelijks in je mailbox kunt verwachten.

Wil je deelnemen aan de marathonclinic dan wordt verwacht dat je gemakkelijk een halve marathon (liefst meer) kunt lopen bij aanvang, Wil je deelnemen aan de halve marathonclinic dan wordt verwacht dat je gemakkelijk een 10 km (liefst meer) kunt lopen bij aanvang, Het aantal trainingskilometers gaat al snel omhoog tijdens de duurlopen in maart/april.

Van de deelnemers wordt verwacht dat ten minste éénmaal gezorgd wordt voor begeleiding van de lopers met de auto (door jezelf of bijvoorbeeld een familielid).

Alvast een sportieve en plezierige clinic toegewenst.

Het clinicteam, AV Horror Sneek
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl