Inschrijfformulier
de Halve Marathon van Roosendaal 28 juni 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord - svp goed doorlezen


Welkom hardlopers, wandelaars en nordiccers,

Dit inschrijfformulier is uitsluitend bestemd voor deelnemers met een Nederlands of Belgisch bankrekeningnummer en/of creditcard. Heb je deze niet schrijf dan in bij het wedstrijdsecretariaat op 27 of 28 juni 2020.

Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of een creditcard.


Richtlijnen online inschrijving:
- Je kunt je online inschrijven tot en met 27 juni 2020.
- Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
- Je kunt jezelf slechts eenmalig aanmelden per onderdeel.

- Foutje gemaakt bij het invullen van jouw gegevens? Geen probleem! Stuur een e-mail naar: wedstrijdsecretariaat@halvemarathonroosendaal.nl, dan lossen wij het op. Voor meer informatie: Annuleren of wijzigen

- Je kunt jouw inschrijving altijd controleren via de controlefunctie op Controle Inschrijven.nl

- Bij inschrijving na 31 mei 2020 krijg je een startnummer zonder voornaam. Deelnemers die na 31 mei 2020 inschrijven moeten het startnummer zelf afhalen bij het wedstrijdsecretariaat op 27 en/of 28 juni 2020.

THOR leden krijgen t/m 15 juni 2020 25% korting op het inschrijftarief voor de 21,1km, 10km en 4em. Vink hiervoor het volgende vakje aan: "Ik ben lid van ARSV THOR". De organisatie controleert vervolgens de inschrijving aan de hand van de ledenlijst.

Medaltab bestellen? Klik dan de extra optie aan.


Dit jaar ondersteunt de Halve Marathon van Roosendaal als goed doel de Stichting Paul, die zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten (www.stichtingpaul.nl). Via het inschrijfformulier is het mogelijk om vrijwillig een donatie te doen.

Let op:

Door in te schrijven als deelnemer aan de Halve Marathon van Roosendaal verklaar je akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en het wedstrijdreglement. Deze staan vermeld op de website van de Halve Marathon van Roosendaal. Lees de Voorwaarden. Bij 15 jaar of jonger moet er toestemming verleend zijn door ouders/voogd om in te schrijven.

De inschrijvingen van leerlingen van KPO scholen in Roosendaal die willen deelnemen aan de KPO Kidsrun worden geregeld via de scholen. Dus in dat geval niet inschrijven via dit formulier. Leerlingen van andere basisscholen kunnen dit formulier uiteraard wel gebruiken.

Voor het wandelen/nordiccen met een groep/instelling/bedrijf schrijft alleen de leider 1x in bij het onderdeel Wandel/Nordic Groep 4EM-10km-21km.

Kies hieronder het onderdeel waarvoor je wilt inschrijven.
Onderdeel - afstand
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl