Inschrijfformulier
On Fire Run - with DJ Flyon juli/augustus 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Hallo sporters!

Voor als jullie mij niet kennen - mijn naam is Harry. Als DJ Flyon sta ik met mijn DJ - brandweer bus langs de route bij sport evenementen - hardlopen, wandelen, fietsen; en geef ik de sporters een "mentale power boost". (kijk ook eens op www.djflyon.nl , of volg mij op Instagram @djflyon en Facebook @onfirerun )

Jullie als sporters geven mij die energie altijd terug dor de enthousiaste reacties.
Samen zetten we die wedstrijden 'On Fire'.

Al sinds maart zijn er geen wedstrijden meer geweest, en toch wil ik jullie aanmoedigen! Dus heb ik een virtuele run bedacht. De On Fire Run 🚒
stap 1. Je schrijft je in voor 12,50 euro
stap 2. Bepaal welke sportieve prestatie je wilt koppelen aan de On Fire Run. Je kunt kiezen voor een 5K run, een 10K run of een zelf bedachte afstand. Per categorie ga ik nog een super leuke prijs verloten.
stap 3. Laat me weten wat je hebt gepresteerd (vind ik leuk!) **
stap 4. Ik stuur jou je medaille op (ergens in augustus waarschijnlijk)

** Als je wilt kun je je sportieve prestatie met mij delen via een foto, of via een post op Strava / Instagram en/of Facebook. Of anders via email op onfirerun@djflyon.nl


Inschrijven kan tot half augustus of zolang de voorraad medailles strekt (max. 250 deelnemers).

Het doel dat ik hiermee ga steunen is de Voedselbank. Ik heb regelmatig als vrijwilliger bij hun gewerkt en zie met eigen ogen hoe goed geld wordt besteed. Zeker in afgelopen maanden hoorde ik dat supermarkten minder goederen doneren; terwijl er weer meer gezinnen afhankelijk worden van de steun.


Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


On Fire Run : 12,50 euro
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl