Inschrijfformulier
Menzis Singelloop Enschede 13 september 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Inschrijven
Leuk dat je je inschrijft voor de Menzis Singelloop Enschede! Dit jaar kun je uitsluitend online inschrijven. Na-inschrijven is niet mogelijk. De online inschrijving sluit zondag 23 augustus om 23:59 uur. Indien de limiet van 2500 deelnemers eerder wordt behaald, sluit de inschrijving eerder.

Wohnen Sie in Deutschland dann melden Sie sich bitte ber diesen link an.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Singelloop en COVID-19
Bij inschrijving garandeer je gezond te zijn n verklaar je dat je op de dag van de Singelloop uitsluitend deelneemt als je geen gezondheidsklachten hebt die overeen kunnen komen met COVID-19 gerelateerde klachten.

Tijdslots
Kies bij inschrijving de starttijd die past bij jouw snelheid / te verwachten eindtijd. Je startnummer wordt aan dit tijdslot gekoppeld. Je dient dus te starten op deze tijd.

9:00 uur: Je loopt sneller dan gem 11,5km/uur en legt de afstand af in minder dan 42:00 minuten
9:30 uur: Je snelheid is tussen de 10km en 11,5km/uur en je komt tussen de 42 en 48 minuten binnen.
10:00 uur: Je snelheid is tussen de 9km en 10km/uur en je komt tussen de 48 en 52 minuten binnen.
10:30 uur: Je gemiddelde snelheid is niet sneller dan 9,5km/uur en doet er waarschijnlijk meer dan 50 minuten over.
11:15 uur: Wedstrijdlopers en deelnemers aan de bedrijvenloop.

Startnummer wordt thuisgestuurd
In de week voor de Singelloop ontvang je je startnummer thuisgestuurd. We hebben daarom je adresgegevens nodig en gebruiken deze uitsluitend voor dit doeleinde. Startnummers kunnen niet worden opgehaald.

Nieuwsbrief
Om je op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom een veilige en verantwoorde Singelloop, en om je te voorzien van hardlooptips en leuke acties, ontvang je na inschrijving onze nieuwsbrief. Wij verzoeken je aangemeld te blijven, zodat je altijd van de laatste stand van zaken op de hoogte bent. Uiteraard kun je je te allen tijde voor de nieuwsbrief afmelden, maar wij adviseren je dit niet te doen, voordat de Singelloop heeft plaatsgevonden.

SamenGezond
Emailadressen worden niet aan derden verstrekt. Geef je aan SamenGezond-punten te willen ontvangen voor je deelname aan de Singelloop dan ontvang je na het evenement via ons een bericht over het toekennen van de punten.

Wedstrijdatleet of recreant
Heb je geen wedstrijdlicentie van de Atletiekunie dan schrijf je je in als recreant.

Neem je deel als recreant dan hoef je bij inschrijving geen atletiekvereniging in te vullen. Indien je lid bent van een vereniging dan mag dat natuurlijk wel.

UPDATE: de wedstrijdloop zit inmiddels vol. Je kunt je nog inschrijven voor de prestatieloop natuurlijk. Meer informatie via info@singelloop-enschede.nl of onze website.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl