Inschrijfformulier
Stelvirtual For Life zomer 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Hallo!

Leuk dat je mee wilt doen aan Stelvirtual For Life! Wandel, ren of fiets virtueel de Stelvio op voor het goede doel!

Op 29 augustus 2020 zouden wij met Stelvio For Life 2x de Stelvio gaan opfietsen. Helaas werd het evenement uitgesteld naar 2021 vanwege de corona-crisis. Geen sportieve uitdaging voor ons deze zomer en nog belangrijker, ook geen geld inzamelen voor onderzoek naar behandeling van kanker.

Dat is namelijk waar Stelvio For Life voor staat. Geld inzamelen voor een persoonlijke behandeling op maat voor elke kankerpatient, op basis van hun eigen tumor DNA-profiel.

Door virtuele uitdagingen van andere organisaties ontstond bij ons het idee om ook iets te organiseren en zo ontstond Stelvirtual For Life!

Wij dagen jullie uit om deze zomer 1.533 hoogtemeters te fietsen of 21km te hardlopen of wandelen! Dit zijn het aantal hoogtemeters en de lengte van de beklimming van de Stelvio. Meedoen kan en mag overal en je beslist zelf of je de hoogtemeters/afstand in 1 of meerdere ritten/loopjes behaalt.

Een deel van het inschrijfgeld gaat naar Stelvio For Life! Hoe meer mensen er mee doen, hoe meer geld er overgemaakt kan worden. Als beloning ontvang je begin oktober een leuke medaille!Het is leuk als je foto’s van jouw deelname post op social media met de hashtag #stelvirtualforlife

Veel fiets/loop/wandel plezier!

Meer informatie over Stelvio For Life
Onze teampagina: Team We're not gonna take it
Volg ons ook op Facebook

Met vriendelijke groet,
Aukje, Wendy & Ward
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl