Inschrijfformulier
Veluwse Bron run 10 oktober 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
U kunt voorinschrijven tot en met 6 oktober 2020.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk. VOL = VOL

Na inspanning komt ontspanning: na de run kunt u gratis genieten van een Dagje Wellness bij de Veluwse Bron. U kunt ook voor een voucher kiezen zodat u op een andere dag gebruik kunt maken van een heerlijk ontspannen Dagje Wellness. Introducés die niet deelnemen aan de run maar wel willen genieten van een wellnessdag mogen voor €12,50 (i.p.v. €33,50) mee naar de Veluwse Bron.

U (en uw introduce) hoeft niet apart te reserveren voor uw entree bij de Veluwse Bron. Zodra u zich inschrijft voor de Veluwse Bron run wordt uw reservering voor de dagentree ook direct in orde gemaakt. Indien u kiest om een andere dag te komen genieten, is online reserveren verplicht volgens de voorwaarden op uw voucher.

Startbewijs ophalen: Vanaf 08.45 uur bij de Veluwse bron
Start: 09.30 uur

Topatlete Andrea Deelstra zal ook bij de run aanwezig zijn. Zij zal onder andere het startschot geven en ze heeft een eigen stand tijdens de run waar je terecht kunt met al je vragen. Andrea is zelf geen onbekende op hardloopgebied. Ze heeft meegedaan aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro, werd vijfde tijdens de marathon van Berlijn en 13e tijdens de EK marathon in Zürich. Op dit moment traint ze voor de Olympische Spelen in Tokyo 2020.

Inschrijfgeld: €10,- p.p.
Introducé: €12,50 p.p.

Men mag maximaal 1 introduce meenemen.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl