Inschrijfformulier
54e OLAT winterserie Vinkel 18 oktober 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Beste Wandelaar,

Na de geslaagde pilot wandeltocht onder corona condities op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli, start OLAT nu weer op met de winterserie. Deze 1e wandeltocht van de 54e winterserie is vanuit Vinkel. Het aantal deelnemers is gelimiteerd per tijdslot (vol=vol).

De wandeltocht vindt plaats onder een speciaal protocol. Wij verzoeken je dit protocol goed door te lezen alvorens in te schrijven en het protocol tijdens de wandeltocht na te leven.
Het organiseren van toekomstige wandeltochten blijft namelijk mede afhankelijk van een juiste naleving van het protocol

De wandeltocht kent de navolgende afstanden 40-30-20-15 en 10 km. Om teveel drukte in de startlocatie te voorkomen wordt gestart in tijdslots per afstand. Bij de inschrijving kunt je kiezen uit een afstand met tijdslot (vol=vol). Zit een afstand/tijdslot vol dan kan daarop niet meer worden ingeschreven. Je moet dan uitwijken naar een ander tijdslot c.q. afstand.

Je kunt voor deze wandeltocht inschrijven tot en met zaterdag 17 oktober 2020 20.00 uur. Dit is 1 dag voor de tocht. Zonder voorinschrijving kan er niet worden gestart.
Je kunt op https://inschrijven.nl/profiel.html ook een beveiligd inlogprofiel aanmaken. Dan hoef je bij toekomstige inschrijvingen niet telkens dezelfde gegevens in te vullen.
Je kunt bij het inschrijven 1 of meerdere deelnemers toevoegen en in 1 keer afrekenen. Iedere deelnemer krijgt een bevestiging van de inschrijving.
Het inschrijfformulier heeft meerdere stappen. Je krijgt voor verzending van het formulier nog een moment om de inschrijving na te kijken.

Je korting als OLAT-lid of als lid van een wandelbond wordt verwerkt in het formulier. Voor dat doel vragen wij je, om het betreffende lidmaatschapsnummer in te vullen. Op het startbureau vragen wij steekproefsgewijs om je lidmaatschapspas van OLAT dan wel wandelbond te tonen.

De inschrijving dient te worden afgerond met betaling per iDEAL dan wel Bancontact.

We mogen van deze wandeltocht geen GPX bestand toezenden.

Wandelsportvereniging OLATVelden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl