Inschrijfformulier
Diepe Hel Holterbergloop 25 oktober 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord


Fijn dat je je in wilt schrijven voor de Diepe Hel Holterbergloop.

Omdat er nog steeds beperkende maatregelen van kracht zijn, zal het een andere Diepe Hel Holterbergloop worden dan anders. Zo zullen start en finish van elkaar gescheiden worden om te zorgen voor optimale doorstroming en maximale onderlinge ruimte voor alle deelnemers. Ook zal de start gefaseerd (= met tussenpozen) plaatsvinden. Om te voorkomen dat snelle lopers onderweg voortdurend de wat minder snelle lopers in moeten halen, vragen we daarom om je verwachte (en reële) eindtijd al bij de inschrijving op te geven. Op die manier kunnen we iedereen zo optimaal mogelijk indelen bij de start.

Vanwege die gefaseerde start – die een voorwaarde is voor de vergunning – is er na de Diepe Hel Holterbergloop geen prijsuitreiking. Er is wel tijdwaarneming en een einduitslag. Er is een aangepast prijzenschema, zie de website. Uiteraard ontvangt iedereen wel een medaille.

Verder is het goed te weten dat, mocht het evenement onverhoopt niet kan door gaan vanwege het “Coronavirus” deelnemers hun inschrijfgeld terug krijgen, minus € 5,- ter dekking van de kosten die de organisatie dan al heeft moeten maken voor het evenement.
Ook komen we er niet onderuit om het inschrijfbedrag met 1,50 euro te verhogen vanwege alle extra maatregelen die we moeten treffen op het gebied van hygiëne, logistiek, vergunningen, etcetera. We hopen op jullie begrip daarvoor.

Je kunt meerdere deelnemers in één keer inschrijven en dan voor alle deelnemers in één keer betalen. Een groepsinschrijving moet binnen 15 minuten worden afgerond, anders breekt het inschrijfsysteem dit af.

De inschrijving sluit als het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Bij annulering van uw inschrijving vindt geen restitutie plaats van het inschrijfgeld. Uiteraard kunt u uw inschrijving wel overdragen aan een andere loper. Dit kan tot uiterlijk 2 oktober via de link in de emailbevestiging, die u ontvangt na de inschrijving.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
© 2020 Inschrijven.nl