Inschrijfformulier
ARNHEMS 100 MOOISTE - Groot Warnsborn 1 november 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
ARNHEMS 100 MOOISTE - 1 november – Groot WarnsbornLoop mee over de mooiste trails van Arnhem & sponsor het goede doel

Arnhem is het mooiste binnenste buitenland van Nederland. De overgang van het Veluwemassief naar het rivierengebied is ongekend prachtig met zijn majestueuze eiken-beukenbossen, uitgestrekte heidevelden, historische landgoederen, levendige stadsparken en het glooiende landschap met vergezichten tot in Duitsland. De hardloper die de hoogtemeters niet schuwt komt in Arnhem goed uit de voeten.

Op 1 november lopen we naar de uitgestrekte landgoederen ten noordwesten van Arnhem. Hier ligt een variatie aan landschapstypen met lichte hoogteverschillen en fraaie waterpartijen. We lopen door de voormalige landgoederen Mariëndaal, Boschveld, Lichtenbeek, Vijverberg, Groot Warnsborn, Guldenbodem, Zijpendaal en Sonsbeek.

Verzamelen vanaf 9.30 uur bij Sports & Health Rijnkade aan de Rijnkade 14 te Arnhem
start om 10.00 uur - verwachte terugkomst rond 12.15 uur
de route is 18 km lang met circa 130 hoogtemeters.
inschrijfgeld € 10,- - inschrijven via www.inschrijven.nl (link)

Er is gelegenheid voor omkleden en douchen en tassen kunnen worden achtergelaten. Er zijn maximaal 25 deelnemers per keer. De helft van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel “Stichting Bio” (www.stichtingbio.nl) doel en deelnemers die de hele serie meelopen krijgen een mooie herinnering.

Arnhems 100 Mooiste bestaat uit vijf social trailruns die langs de mooiste 100 kilometers aan paadjes van Arnhem en omgeving lopen. De gemiddelde afstand per trailrun is 20 kilometer en er zitten aardig wat hoogtemeters in het parcours. De routes worden begeleid door Edwin Verdurmen (www.arnhem.run) die naast enthousiast hardloper ook kenner van het Arnhemse landschap en de geschiedenis is. De trailruns worden in groepsverband gelopen met een gemiddelde snelheid van 10 km/uur (tempo 6 min/km). Onderweg wordt af en toe gestopt om van het uitzicht te genieten en om informatie te krijgen over bijzondere locaties. Het is geen wedstrijd en er zijn geen verzorgingsposten. Drinken en zo nodig eten worden zelf door de deelnemers meegenomen.

Datums "Arnhems 100 Mooiste"
9-2-2020: Koningsheide
19-4-2020: Arnhemse Stadsparken
7-6-2020: Schaarsbergen
6-9-2020: Market Garden
1-11-2020: Groot Warnsborn

U kunt voorinschrijven tot en met 31 oktober 2020.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl