Inschrijfformulier
NN Zevenheuvelennacht 14 november 2020
123456
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom bij de inschrijving voor de NN Zevenheuvelennacht 14 november 2020.
Dit inschrijfformulier is voor individuele deelnemers aan de 7 km tijdens de Zevenheuvelennacht, niet woonachtig in Nederland of niet in bezit van een Nederlandse bankrekening. De inschrijving loopt tot en met 31 oktober 2020, mits de limiet nog niet is bereikt.

Let op:
Indien het land/de regio waar jij vandaan komt op de wedstrijddag "code oranje" is, kun je helaas niet deelnemen. We vragen je dan ook ten zeerste om dan NIET naar Nijmegen te komen.

Deelname aan de 7 km kost Ä17,45. Hierbij is een eenmalige toeslag begrepen van Ä1,50. Dit vanwege de extra maatregelen, zoals extra vrijwilligers, meer hekwerk, meer verkeersmaatregelen etc. en de kosten die daarmee gepaard gaan.

Speciale coronamaatregelen
Om de NN Zevenheuvelenloop dit jaar mogelijk te maken, hebben we een aantal corona maatregelen moeten treffen. Deze kun je lezen op onze website. Belangrijk om te weten, is dat er dit jaar meerdere startwaves zijn, dat er gťťn omkleedgelegenheid is, er geen drankposten onderweg zijn en dat je voor alles de maatregelen van het RIVM opvolgt.

Start in startwaves
De startprocedure vindt dit jaar plaats d.m.v. startwaves. Iedere drie kwartier is er een startwave met max. 1900 deelnemers. Je kunt bij je inschrijving aangeven in welke wave je wilt starten. We doen dit om de start uit te spreiden over de dag zodat er niet teveel lopers in de startvakken zijn.

Als je jonger dan 18 jaar bent, besef dan dat je geen volwassen begeleider mee kunt nemen als publiek. Je mag wel samen met je (volwassen) begeleider meedoen.

Wat gebeurt er bij annulering?
Het kan zijn dat we door aangepaste maatregelen van de overheid genoodzaakt zijn de loop te annuleren. In dat geval gaan wij bekijken welke kosten er gemaakt zijn en krijg je van ons een deel van het inschrijfgeld terug. Wij zullen maximaal 50% van het inschrijfgeld in rekening brengen voor gemaakte kosten.
Onderdeel
Onderdeel *
Persoonlijke gegevens
Roepnaam *
Graag voluit, gťťn voorletters
Tussenvoegsel
Graag voluit geschreven, dus van der',en niet v.d.
Achternaam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
Land *
Geboortedatum *
Geslacht *
 
Als je je wilt inschrijven als genderneutraal, kies dan eerst m of v en vink hier aan dat je graag als genderneutraal geregistreerd wil worden in de uitslag.
E-mail *
Vul dit adres zorgvuldig in: naar dit adres wordt de bevestiging van je inschrijving en overige informatie over de Zevenheuvelennacht gemaild.
Telefoonnummer
Kengetal en nummer aan elkaar (bijv. "0243791244")
Noodnummer *
Aantal keer deelgenomen aan de Zevenheuvelennacht
Op welke manier ben jij van plan op 14 november naar Nijmegen te komen? *
Anders
Er is dit jaar geen omkleedgelegenheid. Aan het begin van de startvakken kun je wel een klein tasje met spullen afgeven. Omdat we graag willen weten hoeveel mensen gebruik maken van de tasseninname, vragen we je hier aan te geven of je hiervan gebruik zult gaan maken.
Maak je gebruik van de tasseninname? *
Atletiekvereniging
E-mail controle *
Vul je e-mail adres voor de zekerheid een tweede keer in.
© 2020 Inschrijven.nl