Inschrijfformulier
Virtual Stay Home Pepernotenrun 5 december 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Sinterklaas rijdt niet stilletjes voorbij….
want jij loopt dit jaar voor de Sinterklaasbank.

Na het succes van de Stay Home Pinksterun hebben wij besloten om nogmaals een virtuele run te organiseren. Dit keer gaat de volledige opbrengst naar de Sinterklaasbank.
Door Corona zullen er dit jaar geen grote intochten, geen grote feesten en wederom geen cadeautjes zijn voor die kinderen die in armoede leven.

Voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij. Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat Sinterklaas geen geld heeft. Dat valt niet uit te leggen. Niet voor niets is de slogan van de Sinterklaasbank; ’Ieder kind heeft recht op Sint’.

Zoals momenteel voor iedere virtuele run geldt, ren of wandel voor of op 22 november een leuke route, waar en wanneer je wilt. Zoek zelf een leuk parcours en deel je prestatie op onze Facebookpagina. Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, alleen het bereiken van jouw doel, hoe groot of klein ook. Als beloning ontvang je, naast je persoonlijke startbewijs, de speciaal ontworpen 'Stay Home Pepernotenrun' medaille.

Dus twijfel niet langer en schrijf je in, zet je beste been voor en laten wij er met z'n allen voor zorgen dat wij voor minimaal 100 kinderen cadeautjes bij elkaar rennen.

De inschrijfkosten bedragen € 15,-, waarvan er minimaal € 7,50 naar de Sinterklaasbank gaat.

Volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/Stay-Home-Pepernotenrun-106427867873954
Meer info over de Sinterklaasbank: https://www.sinterklaasbank.nl/

Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl