Inschrijfformulier
Ameland Adventurerun 12 december 2020
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Inschrijven is mogelijk t/m 1 december 2020

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.De inschrijving is inclusief een bootticket voor personenvervoer*, een Ameland Adventurerun 2020 medaille en een speciale Adventurerun herinnering 2020.

*Buitenlandse deelnemers, deelnemers met een adres op Ameland en deelnemers van de Rabobank Kidsrun ontvangen geen bootticket.

Deelnemers die zich na 20 november inschrijven krijgen hun startbewijs niet meer toegestuurd, maar moeten dat op vrijdag 11 of zaterdag 12 december afhalen in de sporthal te Nes, zij moeten ook zelf een bootkaartje kopen.

Collectief aanmelden is vanaf dit jaar mogelijk

Je kan via dit inschrijfformulier ook het Ameland Adventurerun shirt 2020 bestellen. Je kan dit aangeven op formulier bij 'stap 3'. Het shirt wordt na 20 november niet meer toegestuurd naar het opgegeven adres, maar moet afgehaald worden in de sporthal op Ameland. De kosten zijn € 17,50 (inclusief verzenden).


Deelnemers van de Rabobank Kidsrun krijgen in samenwerking met de Rabobank Noordoost Friesland/Drachten een shirt bij het afhalen van het startnummer op Ameland.

Deelnemers die zich na 10 november inschrijven krijgen geen naam op hun startnummer.

Deelname is geheel op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid.
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2020 Inschrijven.nl