Donatieformulier
Hago Limburgs Mooiste ZUID Crowdfunding 2021
1234
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Jij als vriend kan ons helpen!

Door de Coronacrisis zijn het nog steeds pittige tijden voor ons allemaal en zeker voor de evenementenbranche. Maar wat heeft iedereen weer zin om bijvoorbeeld aan een toertocht deel te nemen. Wij hopen van harte dat Hago Limburgs Mooiste ZUID dit jaar wel door kan gaan. Bij het organiseren van Hago Limburgs Mooiste ZUID worden op voorhand al veel kosten gemaakt, die niet of gedeeltelijk gedekt worden door de bestaande steunmaatregelen. Én de kans blijft bestaan dat Corona ook de komende editie wederom spelbreker is met alle gevolgen van dien!
Wij zetten in ieder geval onze schouders er onder en zijn gestart met de organisatie van Hago Limburgs Mooiste ZUID 2021. En dit natuurlijk met dezelfde kwaliteit als jullie van ons gewend zijn. Maar door de opgelegde Corona-maatregelen eventueel in aangepaste vorm met een beperkt aantal deelnemers. Jij als Limburgs Mooiste Vriend kan ons helpen d.m.v. deze Crowdfundactie! Door een klein bedrag aan de stichting/organisatie te doneren help jij ons de organisatie met een gezonde basis en zekerheid op te starten.

Wij zullen jouw hulp natuurlijk waarderen! Al onze vrienden die doneren krijgen:

- i.v.m. de voorlopige maximalisatie van het aantal deelnemers voorrang bij de inschrijving voor Hago Limburgs Mooiste ZUID 2021 -én-
- een kortingscode/voucher t.w.v. € 5,- die geldig is bij jouw inschrijving voor Hago Limburgs Mooiste ZUID 2021.

Zie hier de algemene voorwaarden (klik hier) voor deze crowdfunding.

Je kan t/m 30 januari 2021 meedoen aan deze crowdfunding.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Ik doneer graag
Donatie *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl