Inschrijfformulier
Running makes you happier! 28 februari 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord
Welkom! Onderaan de pagina vind je de mogelijkheid om in te schrijven. Waarvoor? Lees maar!

Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest voor veel mensen. En zeker ook niet voor Pascal en Bianca, die Happier Life en de Badass Babes Club draaiende proberen te houden.

Ondanks de lockdowns en beperkingen hebben ze nooit bij de pakken neer gezeten. Zoom-lessen met Hip-Hop HIIT, BadAss Yoga, Body en Bootylicious Bootcamps, KanGoos Trainingen en een online Gym met trainingvideos; deze twee hebben alles op alles gezet om ons hun hoge kwaliteit trainingen aan te kunnen blijven bieden!

Wij vinden dan ook dat Pascal en Bianca dubbel en dwars onze steun verdienen. Vandaar dat we het volgende bedacht hebben; de Badd Ass Support Run!

Dus wacht niet langer en schrijf je in! Deel je route, film je finish, stuur een steunbetuiging....laten we knallen en Pascal en Bianca sponsoren!

Je kan alleen aan de slag, met je partner of kind...maar alsjeblieft; houd je aan de Corona Maatregelen! Doe het veilig en verstandig!

Bij het inschrijfformulier wordt de mogelijkheid geboden om extra te doneren. De instantie waar we de inschrijfformulieren door laten regelen krijgt een paar cent per inschrijfformulier.
De verdere opbrengst gaat volledig naar Happier Life en de Bad Ass babes club; we hebben géén overige kostenposten (dus ook geen medailles).

Dus schrijf je in en laten we er een mooi evenement van maken! U kunt voorinschrijven tot en met 27 februari 2021. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.


Sportieve groeten!

Paul, Mandy, Ben en Nathalie
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl