Inschrijfformulier
Marathon Breda 11 april 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Voorwoord

U kunt voorinschrijven tot en met 20 maart 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

In de huidige COVID-19 tijd zijn helaas alle marathons in 2020 afgelast en alle grote stadsmarathons van het voorjaar van 2021 zijn inmiddels verplaatst naar het najaar. Hopelijk kan alles dan weer redelijk normaal doorgang vinden.

Toch gaan wij als 42195 Breda/Run2Day Breda jullie de mogelijkheid geven om in het voorjaar een kleinschalige marathon te lopen! Op Zondag 11 April organiseren we in samenwerking met AV Sprint de eerste en unieke marathon van Breda!

Natuurlijk staat of valt alles met de op dat moment geldende COVID-19 maatregelen, waar we ons natuurlijk aan zullen houden. Maar we hebben er goede hoop op dat we de deze unieke marathon doorgang kunnen laten vinden. Hoe dit er precies uit zal komen te zien gaan we de komende periode verder vorm geven.

Het parcours van de marathon van Breda loopt over 3 ronden van 14km met elke ronde een doorkomst bij atletiekvereniging SPRINT. Het is een veilig en volledig verhard parcours. Uiteraard is er tijdsregistratie aanwezig en we kunnen verklappen dat de bekendste wedstrijdspeaker van Nederland: Frans Jacobs al heeft toegezegd erbij te zijn! :-)

Mocht de marathon van Breda onverhoopt toch niet door kunnen gaan ontvangt elke deelnemer 25,- van de oorspronkelijke 30,- inschrijfgeld terug!
Dus geen reden om niet in te schrijven toch?
Onderdeel
Onderdeel *
Akkoordverklaring
© 2021 Inschrijven.nl