Inschrijfformulier
Virtual Stay Home Happy Kids Run 18 t/m 25 april 2021
12345
Profiel: Inloggen (niet verplicht!)
Geen kind zonder vriendjes
Na het succes van de Stay Home Pinksterun en de Stay Home Pepernotenrun hebben wij besloten, nu het er nog steeds naar uitziet dat hardloopevenementen ook dit jaar nog niet door zullen gaan, om nogmaals een virtuele run te organiseren. Dit keer onder de naam Stay Home Happy Kids Run waarbij de volledige opbrengst naar de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind NSGK gaat.

Geen kind zonder vriendjes, dat is de droom van de NSGK.
Je bent maar één keer jong. Elke dag die een kind eenzaam doorbrengt is er één te veel. De NSGK zorgt ervoor dat kinderen met een beperking opgroeien in contact met leeftijdgenootjes - met en zonder handicap. Dat ze samen spelen, leren en sporten. Een samenleving waarin elk kind vriendjes heeft en geen gehandicapt kind alleen hoeft te spelen. Eenzaamheid is hun grootste handicap, Kinderen met een handicap voelen zich vaak eenzaam. Omdat ze niet mee kunnen of mogen doen.
Lees maar eens het verhaal van Sijtje
https://gehandicaptekind.nl/nieuws-en-verhalen/meestal-speel-ik-alleen-met-mijn-knuffels

Voor deze kinderen gaan we rennen, wandelen of fietsen. Alleen of met je eigen kinderen.
Zoals momenteel voor iedere virtuele run geldt, ren, wandel of fiets voor of op 30 april 2021 een leuke route (let op: inschrijving sluit op 18 april), waar en wanneer je wilt. Zoek zelf een leuk parcours en deel je prestatie op onze Facebookpagina. Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, alleen het bereiken van jouw doel, hoe groot of klein ook. Als beloning ontvang je, naast je persoonlijke startbewijs, de speciaal ontworpen 'Stay Home Happy Kids Run' medaille.

De inschrijfkosten bedragen € 15,00, waarvan er minimaal € 7,50 naar de NSGK gaat. Om de kosten zo laag mogelijk te houden is het doel om minimaal 250 deelnemers op de been te krijgen.
U kunt inschrijven tot en met 25 april 2021.
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Volg ons ook op facebook: https://www.facebook.com/stayhomehappykidsrun
Onderdeel
Onderdeel *
© 2021 Inschrijven.nl